Hmm temat całkiem dobry
Pierwsze co mi przyszło na myśl to pierwsza i druga Seria Megaman.exe która leciała na Jetix <swego czasu> . Dlaczego mi się spodobała ? Pewnie większość z was pamięta 16 bitowego pegasusa na kartridże oraz grę o niebieskim bohaterze pt :"Megaman" . Te anime zawsze mi się miło kojarzyło z serią gier o nim . (Wprawdzie M.exe opisuje inny czas niż w MM)
Naruto - Ciekawa seria , dobre postacie , świetne op i endingi , dobrze , ciekawie pokazane zarówno wydarzenia z mangi jak i zapychacze , dobre efekty specjalne i dźwiękowe , i anime które ma to coś co prawi żadne inne nie ma czyli nietypowych ninja
Ale jest coś do poprawy. Chodzi o charaktery postaci - czyli np w jednym odc. Kakzu wydawał się lekko porywczy w innym był strasznie spokojny . Drugim błędem jest słabo pokazane uczucie - chodzi o to że np : Sasuke ma gdzieś wszystkich ale ta Sakura go męczy i męczy za to nie zwraca uwagi na Naruto w którym jest zakochana Hinata , a każdy dobrze wie że nawet taki "nieuk" jak Naruto raczej by się połapał żeby odpuścić sobie Sakure i zacząć kręcić z Hinatą
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki