Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Yokohama Kaidashi Kikou |
Wersja do druku |
Gdynianin
????
|
Wysłany: 22-02-2009, 02:13 Yokohama Kaidashi Kikou
|
|
|
Dawno nie czytałem tak przyjemnej mangi - recenzja na Tanuki.pl
Tyle, że nie wydano jej poza granicami Japonii... i tu moja prośba - czy ktoś posiada skanlacje (angielskie lub polskie) tego komiksu? Mam skany tylko 2 tomów (po polsku), a w angielskich brakuje kilku rozdziałów... a szukałem we wszystkich możliwych dla mnie miejscach.
A chciałbym przeczytać najpierw mangę, a później obejrzeć anime.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc ^__^" |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 22-02-2009, 12:31
|
|
|
Gdynianin napisał/a: | czy ktoś posiada skanlacje |
Konstytucja Forum napisał/a: | 2. Linki do stron oferujących ściąganie lub odtwarzanie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych), gier i programów, a także linki do stron z crackami i pirackich serwerów będą kasowane. Pytania o takie strony będą kasowane lub ignorowane. Usuwane będą także linki do innych stron, zawierających treści zakazane przez prawo lub naruszające normy obyczajowe. | Idź i nie grzesz więcej...
Faktycznie, manga wyjątkowo miła, chociaż nieco smutna, czy raczej nostalgiczna atmosfera nie każdego wciągnie. Anime wypada na tym tle blado, bo jest za krótkie. To mogłaby być druga "Aria". |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|