Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jakie anime obejrzeć? - spam |
Wersja do druku |
Watotem jestem
Gość
|
Wysłany: 03-10-2008, 12:02
|
|
|
pzepraszam ale ptaniw o avast jest idjotyczne i w dodatku nielogiczne co za frajer to napisał i niewie co ,tojest anime ja bym go wywalił z tego forum!@!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Kanon
|
Wysłany: 26-10-2008, 11:32
|
|
|
Ja polecam najbardziej Kanon ( jestem zafascynowany tym anime jak i grą :D ) i Clannad, dla tych którzy lubią dramat i miłość ( nie, brazylijskich seriali nie ogladam... xD ). A po za tym to jeszcze fajny jest AIR, dla tych którzy lubią dziwną fabułę. |
|
|
|
|
|
Zero
|
Wysłany: 26-02-2009, 22:17
|
|
|
Witam, jestem nowym użytkownikiem na forum i od razu chcę polecić Wam parę(myślę, że dobrych)Anime... :)
Więc tak:
Clannad oraz Clannad after Story(10/10), Death Note(8,5/10), Elfen Lied(9/10), Code Geass oraz Code Geass 2(7,5/10) , Vampire Knight(8,5/10) - pierwszą oraz drugą serię; Rosario to Vampire(9/10) - pierwszą oraz drugą serię; Dears(9/10) ( :) ), Akikan(8,5/10) , Asu no Yoichi(8,5/10), Spice and Wolf(9,5/10), D. Grey-Man(7/10)
Pozwoliłem sobie napisać przy nazwie Anime (w nawiasie) moją ocenę. :)
Teraz Anime, które widziałem(wymienię wszystkie, prócz tych o góry ^^):
Akane-iro ni Somaru Saka, Myself;Yourself, Chaos Head, Bleach, Naruto, Naruto Shippudenn, Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Goshuushou-sama Ninomiya-kun, Disgaea: Hour of Darkness, Toradroa, The princess Mononoke, Shuffle, Yaiba: Legendarny Samurai, Nogizaka Haruka no himitsu, Da Capo- pierwszą oraz drugą serię(nie całą... :) ), Kanokon, Pokemon, Super pig(lata młodości) , To Love-Ru, oraz parę innych, których nazw nie mogę sobie przypomnieć... :))
Tak, czy inaczej... Arigato... |
|
|
|
|
|
Zero
|
Wysłany: 26-02-2009, 22:23
|
|
|
Witam, jestem nowym użytkownikiem na forum i od razu chcę polecić Wam parę(myślę, że dobrych)Anime... :)
Więc tak:
Clannad oraz Clannad after Story(10/10), Death Note(8,5/10), Elfen Lied(9/10), Code Geass oraz Code Geass 2(7,5/10) , Vampire Knight(8,5/10) - pierwszą oraz drugą serię; Rosario to Vampire(9/10) - pierwszą oraz drugą serię; Dears(9/10) ( :) ), Akikan(8,5/10) , Asu no Yoichi(8,5/10), Spice and Wolf(9,5/10), D. Grey-Man(7/10)
Pozwoliłem sobie napisać przy nazwie Anime (w nawiasie) moją ocenę. :)
Teraz Anime, które widziałem(wymienię wszystkie, prócz tych o góry ^^):
Akane-iro ni Somaru Saka, Myself;Yourself, Chaos Head, Bleach, Naruto, Naruto Shippudenn, Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Goshuushou-sama Ninomiya-kun, Disgaea: Hour of Darkness, Toradroa, The princess Mononoke, Shuffle, Yaiba: Legendarny Samurai, Nogizaka Haruka no himitsu, Da Capo- pierwszą oraz drugą serię(nie całą... :) ), Kanokon, Pokemon, Super pig(lata młodości) , To Love-Ru, oraz parę innych, których nazw nie mogę sobie przypomnieć... :))
Tak, czy inaczej... Arigato... |
|
|
|
|
|
anon
Gość
|
Wysłany: 20-03-2009, 14:27
|
|
|
Kaioken napisał/a: | Macie co polecić co jest podobne do Melancholi Suzumiyi Haruhi |
Kaioken napisał/a: | podobne do Melancholi Suzumiyi Haruhi |
Kaioken napisał/a: | do Melancholi Suzumiyi Haruhi |
Kaioken napisał/a: | Melancholi Suzumiyi Haruhi |
Powodzenia z szukaniem... |
|
|
|
|
|
Kaioken
|
Wysłany: 20-03-2009, 17:11
|
|
|
anon napisał/a: | Kaioken napisał/a: | Macie co polecić co jest podobne do Melancholi Suzumiyi Haruhi |
Kaioken napisał/a: | podobne do Melancholi Suzumiyi Haruhi |
Kaioken napisał/a: | do Melancholi Suzumiyi Haruhi |
Kaioken napisał/a: | Melancholi Suzumiyi Haruhi |
Powodzenia z szukaniem... |
Nie rozumiem Twojego języka -.- |
|
|
|
|
|
anon
Gość
|
Wysłany: 20-03-2009, 18:28
|
|
|
Drogi towarzyszu Kaioken. Fakt że nie rozumiesz posta drugiej osoby niekoniecznie świadczy o nieczytelności posta. Niektóre posty mogą zostać skonstruowanie specjalnie w taki sposób aby zaznaczyć absurdalność danego stwierdzenia. W tym przypadku 4 cytatami położyłem nacisk na pokazanie, zdawałoby się absurdalnego faktu jakim jest poszukiwanie anime podobnego do czegoś co według mnie jest absolutnie unikalne.
Wyrażam szczerą nadzieję na to że powyższe wyjaśnienia okażą się wystarczające
Pozdrawiam
Anonimowy Fan Anime. |
|
|
|
|
|
mitsushi
Misaki xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-03-2009, 16:56
|
|
|
hejka ja nie przyszlam tu sie spytac o anime zeby ogldnac jakie ale czy wiecie gdzie ogladnoc anime air ale to Minami-ke ?? poniewaz ani przez kreskowki , kreskoweczki itd... nie da sie obejrzeć . Ktos by mowgl mi wytlumaczyć co sie stało?? |
_________________ Zapraszam do mojej listy anime ^__^ |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-03-2009, 17:02
|
|
|
Konstytucja Forum napisał/a: | 2. Linki do stron oferujących ściąganie lub odtwarzanie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych), gier i programów, a także linki do stron z crackami i pirackich serwerów będą kasowane. Pytania o takie strony będą kasowane lub ignorowane. Usuwane będą także linki do innych stron, zawierających treści zakazane przez prawo lub naruszające normy obyczajowe. |
Proszę się zapoznać z Regulaminem Forum i nie zadawać więcej takich pytań.
IKa
Zua Biurokratka |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-03-2009, 17:03
|
|
|
Ja proponuję oglądać w domu, siedząc w wygodnym fotelu i popijając herbatkę...
A stało się pewnie to, że sobie uświadomili jak to brzydko oglądać anime online, i to jeszcze z polskimi subami ;)
Nikt tu Ci nie powie, bo regulamin zabrania.
EDIT UP. A nie mówiłem? |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|