Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
anime po angielsku |
Wersja do druku |
Raito Yagami
|
Wysłany: 26-03-2009, 17:52 anime po angielsku
|
|
|
Hej! Jakie znacie fajne serie anime w języku angielskim? Jakie moglibyście mi polecić? Chciałbym sobie obejrzeć jakieś anime w tym języku żeby podszkolić sie i fajnie by było żeby było jakieś ciekawe;) |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-03-2009, 18:01
|
|
|
Anime z angielskim dubbingiem legalnie jest dostępne jedynie w sklepach typu Amazon, na e-bay.com i w innych sklepach.
W sieci są dostępne dwa serwisy, na których można obejrzeć anime PO JAPOŃSKU z angielskimi napisami. Niestety, ze względów prawnych (żadna z tych serii nie jest zlicencjonowana na Polskę), oraz ze względu na blokadę regionalną, nazw tych stron nie podam.
W Polsce z angielskim dubbingiem został wydany Ghost in the Shell (wydawnictwo IDG), oraz Księżniczka Mononoke (Monolith). |
|
|
|
|
|
Raito Yagami
|
Wysłany: 26-03-2009, 19:29
|
|
|
Dziękuję bardzo;) |
|
|
|
|
|
gość
Gość
|
Wysłany: 27-03-2009, 12:49
|
|
|
hej ;) mam wielką prośbę czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to za muzyka leci ok 5.50 min http://www.youtube.com/watch?v=15DC9gynzrs będę bardzo wdzięczna za pomoc ;) (sorki że tutaj pisze ale nie wiedziałam do jakiego tematu to podpiać ;)) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|