Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
spam z Osoby poniżej |
Wersja do druku |
Dingo boy
Strażnik Snów
|
Wysłany: 12-04-2009, 20:23
|
|
|
Nie lubisz piwa to nakarmię tobą żula Gonikonata.;) Mhrrrroczny bizon Wa-totem jest w cenie. Bierzta co chceta, kochane dziewczyny.:)
Osoba poniżej spada w otchłań dźwięku. Bo z wiekiem zrozumiała, że się taka urodziła... |
_________________ Jak mówię, że mówię to mówię. A jak nie mówię, że mówię to słuchaj uważnie bo nie będę powtarzał. Rzekłem.
Nie przejmujta się kmiotem co się sam rąbie jak to drewno na opał. - Pozdrawiam Was, Dingo boy. |
|
|
|
|
Dingo boy
Strażnik Snów
|
Wysłany: 12-04-2009, 20:55
|
|
|
Daj się skusić GoNik. Bo ja walczę z Modami o moje znikające posty i jak pomożesz to nakarmię żula.;) Wyjmy razem jak Addamz z Węgier! Auuuu!
http://www.youtube.com/watch?v=HtFbjJy-2KU
Osoba poniżej ma w ryło jak skasuje tego posta.;)A jak doniesie Modom to ma jeszcze lowkicka na lewe udo.XD |
_________________ Jak mówię, że mówię to mówię. A jak nie mówię, że mówię to słuchaj uważnie bo nie będę powtarzał. Rzekłem.
Nie przejmujta się kmiotem co się sam rąbie jak to drewno na opał. - Pozdrawiam Was, Dingo boy. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|