Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Toradora! - spam |
Wersja do druku |
marcinek
Gość
|
Wysłany: 17-04-2009, 00:56
|
|
|
Waaagh! napisał/a: | Jeszcze się chyba nie wypowiadałem na temat toradory. Wszystko zostało w zasadzie powiedziane, więc nie będę powtarzał jakie to zakończenie nie było, czy scena pocałunku była faktycznie taka świetna. Skupie się tylko na bohaterach, a raczej na moim stosunku do nich na przestrzeni całej serii, ponieważ nie są to zbyt proste "linie". Zastanawiałem się jak wyglądałby mój wykres sympatii do tych postaci. W większości przypominałby linie pulsu człowieka, lub wykres spadku wartości złotówki ostatnimi czasy.
Taiga, czy inna tundra.
Na początku duuży spadek - do dna bezwzględnego, poniżej którego nie da się wylądować. Dlaczego jestem taki surowy? Przecież to była zwyczajna tsundere. Pełno takiej chołoty po każdym anime biega, dodatkowo ten sam głos co pewnej Louise z pewnego anime dolał do miarki i się przelało. Potem wykresik na ziemi ciągnął się długo. Po 20 odcinku nagly skok, poprzednie grzechy wybaczone, postać nagle stała się fajna, spadków po tym nie odnotowałem. Good job ;).
Ryuuji, Ruuji? Jak mu tam?
Pff, prosta na średniej wysokości. Bez rewelacji.
Ami -Mon ami!
Początek wykresu w krztałcie litery V, potem linia prosta na wysokim poziomie, na finiszu nieznaczny spadek w dół.
Mi-mi-minorin rin-rin mi run run
Żebyś ty kobito miała coś więcej z Mikuru to bym ci odpuścił. Na początku wysoko, potem równomiernie w dół przez całą serie. Pod koniec działała jak płachta na byka, jeno tylko na hamburgera przerobić.
Wesołek-w-okularach-którego-imienia-za-cholere-przypomnieć-sobie-nie-mogę-lecz-wszyscy-wiedzą-o-kogo-chodzi
Wzloty i upadki, wzorowy uczeń i farbowany blondas. W sumie go lubie, ale nie pamiętam jak się zwał, więc można go pominąć, bo zbytnio mnie nie zainteresował.
Zakończenie - to ona wróciła, czy wpadła tylko na chwile? Sam już nie wiem:\. |
Minorin nie miała nic wspólnego z Mikuru jak dla mnie.
Świetne anime choć zakończenie pomieszane niepotrzebnie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|