Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Neo Angelique Abyss second age |
Wersja do druku |
Taiteilijan
|
Wysłany: 06-05-2009, 17:06 Neo Angelique Abyss second age
|
|
|
chciałabym obejrzeć to anime do końca ale niestety nie mogę nigdzie znaleźć polskich napisów do odcinka 11, 12, 13.
posiada ktoś te napisy? proszę pomóżcie :) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-05-2009, 17:28
|
|
|
Konstytucja forum Tanuki napisał/a: | 2. Linki do stron oferujących ściąganie lub odtwarzanie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych), gier i programów, a także linki do stron z crackami i pirackich serwerów będą kasowane. Pytania o takie strony będą kasowane lub ignorowane. Usuwane będą także linki do innych stron, zawierających treści zakazane przez prawo lub naruszające normy obyczajowe.
|
To tak jakbyś się zastanawiała, dlaczego zniknął poprzedni temat. Zamykam, później sie usunie. Recydywa będzie karana ostrzeżeniami. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|