FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Futari Ecchi - Azag versus Bianca - FIGHT!! - spam
Wersja do druku
THeMooN
Gość
PostWysłany: 25-06-2009, 20:11   

Obejrzałem... Wiecie co, modzi na tym portalu przeginają. Człowiek uczciwie napisze komentarz ZGODNY z regulaminem.
Cytat:
Komentarze skrajnie pozbawione treści, nie dotyczące tytułu, przy którym się znajdują lub też wulgarne albo obraźliwe, będą usuwane.
Tak więc by ostrzec ludzi młodszych, przed zbyt wczesnym sięgnięciem po owy tytuł postanowiłem napisać w komentarzu, że nie jest to anime tylko najnormalniejszy HENTAI. Gdzie mój komentarz był niezgodny, pozbawiony treści, wulgarny, czy niedotyczący tytułu? Jesteście ludzie strasznie nieelastyczni.

Napiszę to jeszcze raz: to nie jest anime, to jest hentaj jakich wiele. To, że posiada jako taką fabułę nie kwalifikuje go do anime. Takich hentai z fabułą widziałem co najmniej kilka i żadne nie miało prawa nazywać się anime.
Przejdź na dół
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

Status: offline
PostWysłany: 25-06-2009, 20:24   

W zasadzie nie zamierzałem odpowiadać, ale jednak odpowiem. Bardzo mi przykro, że muszę ci zburzyć światopogląd, ale hentaje też zaliczają się do anime - wobec tego mówienie "to jest hentai, nie nazywajcie tego anime" jest delikatnie mówiąc śmieszne.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 26-06-2009, 00:27   

Ja mam pytanie, kto i kiedy usunął te dwa posty? Wyrażona jest tu opina o serii, w temacie do tego przeznaczonym więc sądzę, że powinny zostać...
Powrót do góry
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 26-06-2009, 10:00   

Usunąłem ja, wczoraj, w związku z zawartą w pierwszym poście obszerną polemiką z działalnością moderacji:
Cytat:
Obejrzałem... Wiecie co, modzi na tym portalu przeginają. Człowiek uczciwie napisze komentarz ZGODNY z regulaminem.
Cytat:

Komentarze skrajnie pozbawione treści, nie dotyczące tytułu, przy którym się znajdują lub też wulgarne albo obraźliwe, będą usuwane.

Tak więc by ostrzec ludzi młodszych, przed zbyt wczesnym sięgnięciem po owy tytuł postanowiłem napisać w komentarzu, że nie jest to anime tylko najnormalniejszy HENTAI. Gdzie mój komentarz był niezgodny, pozbawiony treści, wulgarny, czy niedotyczący tytułu? Jesteście ludzie strasznie nieelastyczni.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 26-06-2009, 10:19   

Jeśli już, jak dla mnie można było usunąć odpowiednią część dotyczącą "polemiki" i zostawić cześć dotyczącą tego, że FE nie jest anime tylko hentajem. Dwa, nie pozostawiłeś informacji odmoderacyjnej o powodzie usunięcia. Więc na przyszłość proszę o pozostawianie takiej informacji, żebym a) wiedziała kto, b) nie musiała usuwać tego typu postów jaki się potem pojawił.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu