Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Futari Ecchi - Azag versus Bianca - FIGHT!! - spam |
Wersja do druku |
THeMooN
Gość
|
Wysłany: 25-06-2009, 20:11
|
|
|
Obejrzałem... Wiecie co, modzi na tym portalu przeginają. Człowiek uczciwie napisze komentarz ZGODNY z regulaminem.
Cytat: | Komentarze skrajnie pozbawione treści, nie dotyczące tytułu, przy którym się znajdują lub też wulgarne albo obraźliwe, będą usuwane. | Tak więc by ostrzec ludzi młodszych, przed zbyt wczesnym sięgnięciem po owy tytuł postanowiłem napisać w komentarzu, że nie jest to anime tylko najnormalniejszy HENTAI. Gdzie mój komentarz był niezgodny, pozbawiony treści, wulgarny, czy niedotyczący tytułu? Jesteście ludzie strasznie nieelastyczni.
Napiszę to jeszcze raz: to nie jest anime, to jest hentaj jakich wiele. To, że posiada jako taką fabułę nie kwalifikuje go do anime. Takich hentai z fabułą widziałem co najmniej kilka i żadne nie miało prawa nazywać się anime. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 25-06-2009, 20:24
|
|
|
W zasadzie nie zamierzałem odpowiadać, ale jednak odpowiem. Bardzo mi przykro, że muszę ci zburzyć światopogląd, ale hentaje też zaliczają się do anime - wobec tego mówienie "to jest hentai, nie nazywajcie tego anime" jest delikatnie mówiąc śmieszne. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-06-2009, 00:27
|
|
|
Ja mam pytanie, kto i kiedy usunął te dwa posty? Wyrażona jest tu opina o serii, w temacie do tego przeznaczonym więc sądzę, że powinny zostać... |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 26-06-2009, 10:00
|
|
|
Usunąłem ja, wczoraj, w związku z zawartą w pierwszym poście obszerną polemiką z działalnością moderacji:
Cytat: | Obejrzałem... Wiecie co, modzi na tym portalu przeginają. Człowiek uczciwie napisze komentarz ZGODNY z regulaminem.
Cytat: |
Komentarze skrajnie pozbawione treści, nie dotyczące tytułu, przy którym się znajdują lub też wulgarne albo obraźliwe, będą usuwane. |
Tak więc by ostrzec ludzi młodszych, przed zbyt wczesnym sięgnięciem po owy tytuł postanowiłem napisać w komentarzu, że nie jest to anime tylko najnormalniejszy HENTAI. Gdzie mój komentarz był niezgodny, pozbawiony treści, wulgarny, czy niedotyczący tytułu? Jesteście ludzie strasznie nieelastyczni. |
|
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-06-2009, 10:19
|
|
|
Jeśli już, jak dla mnie można było usunąć odpowiednią część dotyczącą "polemiki" i zostawić cześć dotyczącą tego, że FE nie jest anime tylko hentajem. Dwa, nie pozostawiłeś informacji odmoderacyjnej o powodzie usunięcia. Więc na przyszłość proszę o pozostawianie takiej informacji, żebym a) wiedziała kto, b) nie musiała usuwać tego typu postów jaki się potem pojawił. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|