FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  One Outs - recenzja Melmothii - spam
Wersja do druku
CainSerafin
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 26-08-2009, 19:43   

Góral/Wszczebrzeszyn napisał/a:
Podałeś przykład z kosmosu. Jest wręcz odwrotnie. Szefostwo tanuki wymaga ode mnie pisania recenzji alternatywnych (sic!), a nie pozwala właśnie by nie robić z tego większego problemu i odnieść się do recenzji (jak również samego anime) w stosownym do tego miejscu. Denerwuje cię, że recenzenci wypisują głupoty? Wspomóż nasz serwis i przyczyń się do jego rozbudowy. Przecież to absurd! Albo przyłączę się do "wroga" albo mam spadać na drzewo? Na tanuki nie ma miejsca na konstruktywną krytykę, a wszystko to pod idiotycznym pretekstem, że inaczej pojawiłoby się pełno komentarzy w stylu "recenzent jest gópi i ma fszy". Wierz lub nie, ale cenzura wiele osób uwiera i denerwuje. To ja muszę się starać żeby móc uzyskać tą kanapkę, iść najpierw do urzędu po zezwolenie i dopiero potem, jak już będzie nieświeża będę mógł ją zjeść.

Miło że poszedłeś precz, skoro zabrakło Ci argumentów, ale powiedz mi kto wymaga od Ciebie pisania recenzji alternatywnej? Po prostu wiele osób uznało, że marnujesz czas, oraz łącze internetowe i o wiele lepiej by było gdybyś napisał recenzję alternatywną ze swojego punktu widzenia.

Edit: To nie jest tak że mam coś do ciebie. Po prostu wyłażą z Ciebie, oraz kilku osób na forum Gildii nasze wady narodowe. Jeśli uważasz że lepiej gadać po próżnicy niż ruszyć się i coś zrobić samemu to już twój problem. Twoje posty widziało max. 50 osób na krzyż, a założony przez Ciebie temat za jakiś czas trafi ma dół listy działu i nawet pies-informatyk z kulawą nogą nie będzie chciał go tknąć. Tak to wygląda.

Ostatnio zmieniony przez dnia 26-08-2009, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Góral Płeć:Mężczyzna
Firefly/Serenity fanatic

Status: offline
PostWysłany: 26-08-2009, 19:51   

@CainSerafin
JJ, wa-totem, Teukros, ty, Costly, Melmothia...

Skoro nie mogę skrytykować recenzji bez bycia obskoczonym przez wszystkich możliwych współpracowników i na każdym kroku sugeruje mi się żebym lepiej "ruszył pupę" i przeznaczył czas na pisanie recenzji alternatywnej.

Edit:
Ja też do nikogo nic nie mam i przepraszam jeśli kogoś tutaj uraziłem, ale tak się dziwnie składa, że przeważnie nie mogę sobie odmówić przyjemności polemiki z innymi. Chciałem jedynie wypowiedzieć się na temat recenzji jak i samego anime, nic więcej, ale jak widać i tego w spokoju zrobić nie mogłem, stąd nie pozostałem dłużny na ataki ku mojej osobie. Ot taka moja natura :P.
Żeby nie było, podczas internetowych kłótni zawsze pamiętam pewne motto: "Winning an argument on the Internet is like winning a contest at the Special Olympics. You may have won but you're still retarded." Zawsze mam dystans do tego co czytam i piszę na forum, niestety nie działą to w obie strony.

Ostatnio zmieniony przez Góral dnia 26-08-2009, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Odpowiedz do tematu