Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
One Outs - recenzja Melmothii - spam |
Wersja do druku |
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-08-2009, 19:43
|
|
|
Góral/Wszczebrzeszyn napisał/a: | Podałeś przykład z kosmosu. Jest wręcz odwrotnie. Szefostwo tanuki wymaga ode mnie pisania recenzji alternatywnych (sic!), a nie pozwala właśnie by nie robić z tego większego problemu i odnieść się do recenzji (jak również samego anime) w stosownym do tego miejscu. Denerwuje cię, że recenzenci wypisują głupoty? Wspomóż nasz serwis i przyczyń się do jego rozbudowy. Przecież to absurd! Albo przyłączę się do "wroga" albo mam spadać na drzewo? Na tanuki nie ma miejsca na konstruktywną krytykę, a wszystko to pod idiotycznym pretekstem, że inaczej pojawiłoby się pełno komentarzy w stylu "recenzent jest gópi i ma fszy". Wierz lub nie, ale cenzura wiele osób uwiera i denerwuje. To ja muszę się starać żeby móc uzyskać tą kanapkę, iść najpierw do urzędu po zezwolenie i dopiero potem, jak już będzie nieświeża będę mógł ją zjeść. |
Miło że poszedłeś precz, skoro zabrakło Ci argumentów, ale powiedz mi kto wymaga od Ciebie pisania recenzji alternatywnej? Po prostu wiele osób uznało, że marnujesz czas, oraz łącze internetowe i o wiele lepiej by było gdybyś napisał recenzję alternatywną ze swojego punktu widzenia.
Edit: To nie jest tak że mam coś do ciebie. Po prostu wyłażą z Ciebie, oraz kilku osób na forum Gildii nasze wady narodowe. Jeśli uważasz że lepiej gadać po próżnicy niż ruszyć się i coś zrobić samemu to już twój problem. Twoje posty widziało max. 50 osób na krzyż, a założony przez Ciebie temat za jakiś czas trafi ma dół listy działu i nawet pies-informatyk z kulawą nogą nie będzie chciał go tknąć. Tak to wygląda. |
Ostatnio zmieniony przez dnia 26-08-2009, 20:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Góral
Firefly/Serenity fanatic
|
Wysłany: 26-08-2009, 19:51
|
|
|
@CainSerafin
JJ, wa-totem, Teukros, ty, Costly, Melmothia...
Skoro nie mogę skrytykować recenzji bez bycia obskoczonym przez wszystkich możliwych współpracowników i na każdym kroku sugeruje mi się żebym lepiej "ruszył pupę" i przeznaczył czas na pisanie recenzji alternatywnej.
Edit:
Ja też do nikogo nic nie mam i przepraszam jeśli kogoś tutaj uraziłem, ale tak się dziwnie składa, że przeważnie nie mogę sobie odmówić przyjemności polemiki z innymi. Chciałem jedynie wypowiedzieć się na temat recenzji jak i samego anime, nic więcej, ale jak widać i tego w spokoju zrobić nie mogłem, stąd nie pozostałem dłużny na ataki ku mojej osobie. Ot taka moja natura :P.
Żeby nie było, podczas internetowych kłótni zawsze pamiętam pewne motto: "Winning an argument on the Internet is like winning a contest at the Special Olympics. You may have won but you're still retarded." Zawsze mam dystans do tego co czytam i piszę na forum, niestety nie działą to w obie strony. |
_________________ 9 na 10 otaku zaleca oglądanie Kemono no Souja Erin
Ostatnio zmieniony przez Góral dnia 26-08-2009, 20:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|