Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wersja do druku |
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-12-2009, 23:25
|
|
|
Dembol napisał/a: | zawczasu zrównują wioski Na'vi z ziemią (czy raczej Pandorą) z orbity. |
Nie no jak z orbity, to jeszcze może będą mieli miecze świetlne, a ta satelita na orbicie, nazywała by się "Star Of Deth" |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 29-12-2009, 23:32
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Nie no jak z orbity, to jeszcze może będą mieli miecze świetlne, a ta satelita na orbicie, nazywała by się "Star Of Deth" |
Cześć. Oficjalnie nie ma mnie na forum, ale wyjątkowo wpadam, żeby przekazać ci następującą informację: Nie jesteś śmieszny. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-12-2009, 23:45
|
|
|
Xeniph napisał/a: |
Cześć. Oficjalnie nie ma mnie na forum, ale wyjątkowo wpadam, żeby przekazać ci następującą informację: Nie jesteś śmieszny. |
Miło mi, Repli mnie zwą.
A zapytaj jaśnie Panie, którego nicku wymówić nie potrafię: Czy ja chciałem być śmieszny? |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|