Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Post z Obsydianowej Kaplicy |
Wersja do druku |
Echu
Gość
|
Wysłany: 09-05-2010, 18:08
|
|
|
Po ostatnich chamskich postach altruisty i kica nie zamierzam nic dodawać ani nie będę więcej na ten temat pisała niedojrzałość tych ludzi się kłania.
I tez kończę ten temat ^^ kfik |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-05-2010, 18:30
|
|
|
Okej, zostałam poproszona przez Velga o usunięcie tego postu, ponieważ Multi to nie mój rewir, na wszelki wypadek wkleiłam tutaj. Szczerze mówiąc nie orientuję się w sytuacji i nie wiem czy ta osóbka ma jakiś konkretny powód żeby się tak pultać. Wczoraj byłam na forum może przez trzy minuty, dlatego z góry przepraszam, jeżeli coś zrobiłam nie tak. |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-05-2010, 18:55
|
|
|
*absolutny facepalm*
Dzięki, powinno wylecieć, a panience należałoby wlepić osta, tylko to kurka wodna z gościa pisane... A nie jestem pewna, czy mamy 100% pewności, że Echu_17 to na 100% jej konto (zresztą i tak nie używa).
Nie miała żadnych powodów, a poza tym chyba *po coś* zamknęłam temat o tej kwestii traktujący - -" |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 09-05-2010, 18:57
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Szczerze mówiąc nie orientuję się w sytuacji i nie wiem czy ta osóbka ma jakiś konkretny powód żeby się tak pultać. | Nie martw się - my też nie wiemy (a sądząc z reakcji MAC-u, oni również nie mają pojęcia o co chodzi). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-05-2010, 20:10
|
|
|
W tej chwili zapewne o to:
Alt: "Zarzucanie chamstwa przyjaznym osóbkom takim jak Avalia, Sasayaki, Shadow Dancer, Kitkara, Shizuku czy Ichi_chan jest nie tylko bezczelnością, ale także głupotą."
kic: "Echu, jakaż to hipokryzja płynie z Twoich słów. Widzisz, ja za to nie lubię prostackich, butnych i bezpodstawnych żali innych." |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|