FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Spam zonka
Wersja do druku
zonk486 Płeć:Mężczyzna
Głupek na wynajem!!

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 26-05-2010, 13:54   

korsarz napisał/a:
Chyba, że komuś odpowiada taki styl, ale, szczerze mówiąc, wątpię.

Kto mi wytłumaczy, co znaczy ten tekst? wystarczyło mi pięć sekund, żeby wyłączyć ten niezrozumiały dla mnie tekst. Jest to esencja tego, czego nienawidzę w pisaniu blogów (brakuje jeszcze "choćta zawieze was na wioche"). Przecież to nawet niewygodnie się pisze takie gryzmoły.

Cytat:
Gratulacje! Za wyjątkowo ośli upór otrzymujesz osta! Naprawdę, czytanie ze zrozumieniem nie boli...

Tak samo jak bezsensowność wywalenia połowy mojej wypowiedzi. Miałem prawo wyrazić swoje zdanie na temat zdania z oceną, które pasuje do tematu, jak ja do Moderacji. (a co mi tam, że dostanę za IV.3 - pyskówkę do moderacji. Cóż, bardzo lubię dostawać warny...)

S3shir0 napisał/a:
Nie ma żadnego "dys", jest tylko lenistwo

Tak, powiedz to tym, którzy pracują w takich poradniach psychologiczno-pedagogicznych... Na pewno potwierdzą twoje zdanie... Tylko z jednym charakterystycznym słowem:"NIEPRAWDA!". Swoją drogą byłem dzisiaj na badaniach i spotkałem swoją dawną panią pedagog, u której miałem zajęcia w podstawówce. Gdybyś wiedział, jaką oni tam odwalają robotę, zmieniłbyś zdanie.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1281908
Odpowiedz do tematu