Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Spam zonka |
Wersja do druku |
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-05-2010, 13:54
|
|
|
korsarz napisał/a: | Chyba, że komuś odpowiada taki styl, ale, szczerze mówiąc, wątpię. |
Kto mi wytłumaczy, co znaczy ten tekst? wystarczyło mi pięć sekund, żeby wyłączyć ten niezrozumiały dla mnie tekst. Jest to esencja tego, czego nienawidzę w pisaniu blogów (brakuje jeszcze "choćta zawieze was na wioche"). Przecież to nawet niewygodnie się pisze takie gryzmoły.
Cytat: | Gratulacje! Za wyjątkowo ośli upór otrzymujesz osta! Naprawdę, czytanie ze zrozumieniem nie boli... |
Tak samo jak bezsensowność wywalenia połowy mojej wypowiedzi. Miałem prawo wyrazić swoje zdanie na temat zdania z oceną, które pasuje do tematu, jak ja do Moderacji. (a co mi tam, że dostanę za IV.3 - pyskówkę do moderacji. Cóż, bardzo lubię dostawać warny...)
S3shir0 napisał/a: | Nie ma żadnego "dys", jest tylko lenistwo |
Tak, powiedz to tym, którzy pracują w takich poradniach psychologiczno-pedagogicznych... Na pewno potwierdzą twoje zdanie... Tylko z jednym charakterystycznym słowem:"NIEPRAWDA!". Swoją drogą byłem dzisiaj na badaniach i spotkałem swoją dawną panią pedagog, u której miałem zajęcia w podstawówce. Gdybyś wiedział, jaką oni tam odwalają robotę, zmieniłbyś zdanie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|