Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zacznij wygrywać nagrody na internecie! Dla każdego! |
Wersja do druku |
Rameus
|
Wysłany: 23-08-2010, 18:43 Zacznij wygrywać nagrody na internecie! Dla każdego!
|
|
|
Witam, nie dawno zacząłem interesować się stroną Lockerz (chyba w Marcu). Strona wygląda bardzo przyjemnie. Lockerz.com jest to strona, która umożliwia nam wygrania nagrody takie jak PS3 czy Xbox360 po Notebooki oraz GRY za odpowiadanie na codziennie pytania (za które dają nam punkty, a sami dostają $) oraz za logowanie również codziennie.
Jak oni zarabiają? Czy można poświecić temu czas? Tak, można. Osobiście wygrałem już Playstation 3 oraz 1 grę.
Zarabiają oni na reklamowaniu produktów, które my możemy wygrać, więc jestem pewien, że stronka jest dla wszystkich :)
Lecz, aby móc korzystać z portalu, należy się zarejestrować poprzez zaproszenie na tej stronie :
www.wygrywajzlockerz.cba.pl www.wygrywajzlockerz.cba.pl
Na zaproszenie trzeba czekać do 24 godzin!!
Na stronie macie opisane wszystko czego wam tutaj nie napisałem, miłej zabawy z lockerz i proszę o kontakt jeżeli będziecie mieli problemy GG : 3542012. Jeżeli się zarejestrujesz z mojej strony, dostaniesz odemnie skrypt na zaproszenia oraz informacje jak ją założyć :D |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-08-2010, 18:48
|
|
|
Masz kwit , lub inny dokument potwierdzający uzyskanie tychże gier z tej strony? Bo wątpię , żeby byli tutaj tacy ......... |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|