Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Crush, a kultura wypowiedzi |
Wersja do druku |
Crushmaker
|
Wysłany: 23-03-2011, 22:59
|
|
|
Cytat: | Muszę im oddać i teraz płaczę
Muszą mi oddać wiec się cieszę
Ja nie płacę podatków, bo i po co |
Pytanie z d*** bo kurde i ja i moich ok 99% znajomych (i nawet pytać nie muszę) uważa, że podatki powinno się płacić lecz się z tego nie cieszy. Powodów nie podam bo i dzieci co sylabują pewnie je znają, dlatego też nikt nie pyta z jakiej racji ketchup jest sprzedawany w czerwonym opakowaniu.
Także wybór możliwości odpowiedzi na poziomie wp w stylu "ile powinny dostawać rodziny ofiar smoleńska" bez możliwości odpowiedzi "czy wogóle powinny".
Nie sądziłęm, że forum o tej tematyce może się zmieszać z gównem .. z całą odpowiedzialnością za moją odpowiedź !!!
PS: przepraszam za błędy stylistyczne/ortograficzne i tym podobne bo dysortografem jestem. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-03-2011, 02:16
|
|
|
Chamski bo chamski, ale post jest na rzeczy... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-03-2011, 17:41
|
|
|
Nie twierdzę, że nie jest na rzeczy, ale nie zmienia to faktu, że jest chamski i podpada pod punkt I.1 regulaminu. Niestety, ostatnim razem nie udało mi się Crushowi wyjaśnić, że gdyby nie pisał swoich postów w tak napastliwy sposób to bym ich nie usuwała... A szkoda, bo oszczędziłoby mi to roboty. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|