Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kolejny śmiercio-spam |
Wersja do druku |
patyki92
|
Wysłany: 05-07-2011, 13:56 Kolejny śmiercio-spam
|
|
|
polecam stronkę [url=/]KLIKNIJ I POZNAJ DATĘ SWOJEJ ŚMIERCI[/url] |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-07-2011, 14:01
|
|
|
Tak się zastanawiam. Czy nie dałoby się zrobić jakiejś blokady, żeby posty z tym linkiem były blokowane? Lub chociaż zrobić cenzurę, żeby zamiast linku wyświetlał się napis "JESTEM ZŁĄ SPAM REKLAMĄ, KTÓRĄ MODERACJA NIEDŁUGO USUNIE". |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-07-2011, 16:21
|
|
|
Wrzucając do spamu usuwaj link, w guglu się wyświetla. Co prawda po kliknieciu w wynik wyszukiwania odeśle takiego ludzia do strony głównej, ale gugiel zaindeksuje. |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-07-2011, 16:34
|
|
|
Wiem, dlatego zwykle usuwam. Zostawiłam go tylko w związku z zadanym pytaniem, żeby było na czym pracować, bo sama nie pamiętam tego adresu. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|