Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Troll trolla trollem pogania |
Wersja do druku |
Luik 

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 11-09-2011, 09:29
|
|
|
Mam wrażenie że nie dok końca zostałem zrozumiany. Ale nieważne.
Bo po raz pierwszy ktoś mnie o trollowanie oskarżył :) Nowe doświadczenie życiowe :) |
|
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-09-2011, 10:14
|
|
|
Luik napisał/a: | Mam wrażenie że nie dok końca zostałem zrozumiany. Ale nieważne. |
Obawiam się, że odwrotnie – zostałeś zrozumiany do końca. I niestety, ale to co mówisz jest mocno obraźliwe, jeśli jeszcze tego sam nie zauważyłeś. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Luik 

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 11-09-2011, 11:04
|
|
|
Nie będę wchodził w polemikę, jeśli uważasz, że lepiej wiesz co chciałem powiedzieć, niż ja sam. Nie będę też tłumaczył, co mięłam na myśli, bo najwyraźniej mi to nie wychodzi. Proponuję zostawić ten temat. Dodam tylko, że szanuję sportowców za ich oddanie i samodyscyplinę, ale nie muszę ich przecież ubóstwiać. Nieistotne. Chyba, że ktoś chce ze mną jeszcze o tym rozmawiać, to proszę, ale to nie tu. |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 12-09-2011, 05:00
|
|
|
Luik napisał/a: | Nie będę wchodził w polemikę, jeśli uważasz, że lepiej wiesz co chciałem powiedzieć, niż ja sam. |
Przypomina się pewien stary kawał.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Spotyka się dwóch kumpli, jeden pyta drugiego:
- Co u ciebie?
- A, żona mnie zostawiła...
- Dlaczego, co się stało?
- A bo się przejęzyczyłem przy obiedzie...
- Co jej chciałeś powiedzieć?!
- No chciałem poprosić, żeby mi sól podała.
- A co powiedziałeś?
- "Zmarnowałaś mi dwadzieścia lat życia, ty tłusta wywłoko."
To, że chciałeś coś powiedzieć nie oznacza koniecznie, że to co Ci się ostatecznie udało napisać nie jest obraźliwe - tu na przykład jest, i nawet przeciętny Twoim zdaniem sportowiec by to raczej zauważył bez trudu. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|