Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Spam o penisach i przyroście naturalnym... |
Wersja do druku |
Slova 
Panzer Panzer~

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 23-11-2011, 13:52
|
|
|
Cytat: | Inna sprawa rozumiem, ze jesteśmy smutnym i zakompleksionym krajem bojącym się swojej seksualności dlatego jest taki mały przyrost naturalny między innymi. |
Na zachodzie Europy jakoś nie mają takich kompleksów, a przyrost jest jeszcze mniejszy. Twój argument jest inwalidą. Poza tym nie jest związany z tematem. Nie wiem, może niektórzy lubią, ale ja nie preferuję słuchania w teleodbiorniku opowieści o penisach, bo mam swojego i mi wystarcza. Poza tym to ponoć program familijny. No tak, to taka podprogowa edukacja seksualna, wywołująca pytanie "mamo, a co to penis?". No, misja jak nic.
Urawa napisał/a: | może niektórym wszystko kojarzy się z jednym... |
Freud by miał pole do popisu. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
 |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-11-2011, 18:18
|
|
|
Slova napisał/a: | Twój argument jest inwalidą. |
Po raz pierwszy słyszę takie określenie. Każdy potrafi wytykać inwalidztwo argumentacji, ale dać źródło już nie.
http://www.naszswiat.net/wiadomoci/polska/3099-polki-wol-rodzi-dzieci-za-granic.html
Za moich czasów było coś takiego jak zabawa w doktora na podwórku. Najwyraźniej za często przybywałem na świeżym powietrzu i takie wyrażenia nie nauczyłem się przedwcześnie nim dopadła mnie telewizja, mimo, że we wczesnym etapie dzieciństwa lubowałem się w filmie Obcy:).
Mało obchodzi mnie misja TVP. Dla mnie liczy się co puszcza. Słabo im idzie i rzadko przesiaduje przed telewizorem. Co to za misja więc pytam.
Imo jestem facetem i nie dziwota, że jestem zainteresowany wiadomo czym i nie wstydzę się do tego przyznać;)
W tym programie pewnie wygra Monika Urlik. Jeszcze są dwie babki, które mają dziwne głosy. Po cichu kibicuje przedłużeniu cenzura Nergala, bo Grek i metal odpadli. Bardziej jego grupę wole niż reszty. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|