Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dyskusja o subach |
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 29-11-2012, 23:56
|
|
|
MaDeR Levap napisał/a: | nie-trollskie napisy |
Jesteś podczłowiekiem, powinieneś się wstydzić za swoje uczynki, Twoja matka powinna się za Ciebie wstydzić, Twój ojciec powinien teraz żałować tego, kogo wychował, a przodkowie w niebie prosić pana Boga o łaskę dla zagubionej duszyczki.
Cytat: | czy w oryginale też był ten przeraźliwy kalambur "TANKwondo". |
To jest...
Nie, idź jeszcze raz, pobierz suby Bolszewików, wybierz napisy w wersji NO FUN ALLOWED (każdy odcinek GuP od Commie ma dwie ścieżki napisów), obejrzyj jeszcze raz, wróć i przeproś mnie, mamę, tatę, idź do spowiedzi i powiedz, co złego uczyniłeś, zerwij umowę z dostawcą Internetu i zniknij z niego na wieki.
I moderatorów Kotatsu też przeproś za to, że musiałem napisać tego posta. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
Ostatnio zmieniony przez Slova dnia 30-11-2012, 08:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MaDeR Levap
|
Wysłany: 30-11-2012, 00:16
|
|
|
Uhhh... o.O |
_________________ Sanity is overrated. |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 30-11-2012, 00:34
|
|
|
Myślę, że mamy problemy z komunikacją między sobą. I to dość poważne, ale ciężko mi ustalić ich przyczynę. |
|
|
|
|
|
MaDeR Levap
|
Wysłany: 30-11-2012, 00:44
|
|
|
Biorąc pod uwagę regulamin forum, nie widzę możliwości głębszej dyskusji na ten temat bez łamania tych zasad. To tyle. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 30-11-2012, 07:38
|
|
|
Slova, z tego co wiem, my jako trolle nie robimy żadnych napisów. Więc jakiekolwiek by nie były, nie będą trollskie w kontekście o jaki Ci chyba chodziło. Niemniej mi bardziej nie podoba się otwarte przytaczanie nazw grup z Twojej strony, zwłaszcza grup aktywnych. Tak więc proszę o usunięcie nazw grup na literkę "C" gdyż to jest akurat niezgodne z regulaminem forum.
MaDeR Levap, Slova przyczepił się kontekstu słowa trollskie jako inwektywy (zamierzonej lub nie) z stronę naszej grupki, myślę, że wytłumaczenie kontekstu powinno załatwić sprawę (chyba że rzeczywiście celujesz w nas) Chociaż ja osobiście nic złego w tym nie widziałem. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 30-11-2012, 08:40
|
|
|
Kokodin, nazwy można przytaczać, ale kto bez wtajemniczenia wie, co oznacza "sub od commie"? Komunistyczna łódź podwodna?
kokodin napisał/a: | lova przyczepił się kontekstu słowa trollskie |
Nie, przyczepiłem się do tego, że używa subów od hiryuu, które raz - są ultrasłabe, dwa - komunistyczne wcale nie są złe, ba są śmieszne, a jak ktoś nie lubi śmiesznych, to ma w każdym pliku wersję śmieszną i nieśmieszną.
PS. zmieniłem commie na bolszewików. |
|
|
|
|
|
MaDeR Levap
|
Wysłany: 30-11-2012, 10:50
|
|
|
Nope, nie miało to nic wspólnego z "Samotnią złośliwych Trolli". A co do świętej wojny między różnymi grupami subberskimi, mi to zwisa wielkim kalafiorem. Tekst Slovy o pokucie za używanie niekoszernych subów mnie setnie ubawił. :) Naprawdę nie ma powodu do irytacji.
No dobra, dość tego offtopica z mojej strony. |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 30-11-2012, 11:49
|
|
|
Wiedz jednak, że tracisz 50% zabawy, a dodatkowo jeszcze borykasz się z takimi kwiatkami, jak owe "tankwondo". |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|