Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
NeoStorm Media |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-09-2013, 19:59
|
|
|
Neostorm napisał/a: | Odpowiedź na pytanie "o co chodzi" znajduje się w temacie tego działu forum - stąd przyjąłem założenie, że jest to miejsce przeznaczone na przezentację twórczości własnej... |
Jeśli mogę zauważyć. To stwierdzenie bynajmniej nie odpowiada na pytanie użytkowników "o co chodzi z tą ścianą tekstu, która znajdowała się w pierwszym poście (i którą z nieznanych przyczyn usunąłeś)" bo to ona właśnie wywołała reakcję niezrozumienia i konfuzji. Jej treść była zwyczajnie nieczytelna dla użytkowników stąd reakcje "ale o co tu chodzi". To co tam napisałeś sugerowało, że chodziło ci o coś więcej niż tylko pokazanie obrazków, ale nikt nie rozumiał o co. Fakt, że usunąłeś to co tam napisałeś (jak również to, że ciągle edytujesz stare posty, co utrudnia wyciągnięcie jakiejś logicznej zależności) i teraz twierdzisz, że chodzi tylko i wyłącznie o prezentację obrazków wcale nie pomaga w zrozumieniu o co do cholery ci chodzi.
Mam nadzieję, że opisałam problem w zrozumiały sposób. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-09-2013, 20:40
|
|
|
W zasadzie jeśli chcesz żebyśmy usunęli temat to nie będziemy oponować. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Isgenic
|
Wysłany: 16-09-2013, 09:22
|
|
|
Przepraszam, pomyliłem się. Proszę skasować ten temat. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|