Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Hejt z tematu o Shiki |
Wersja do druku |
Misteriol
|
Wysłany: 25-11-2014, 16:45
|
|
|
Machi napisał/a: | Cytat: | Doktorek mówił, że ludzie nie mogą współżyć z Shiki i miał rację. Ale nie jest to wina Shiki tylko ludzi. |
Ale dlaczego wina ludzi? Przecież to Shiki zaczęli ich atakować, żeby przeżyć, więc jak ludzie mogli się na to godzić? To naturalne, że się bronili i pomimo narastającej w nich brutalności (naprawdę im się nie dziwię), do samego końca anime stałam za nimi murem. Owszem, bywały momenty, kiedy było mi szkoda Shiki (za przykład mogę tu podać żonę doktora czy Chizuru), niemniej jednak nie mogłam się doczekać, żeby ktoś odrąbał łeb Sunako.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Wieeeelka szkoda, że się nie doczekałam. :<
|
To ty jakaś psychiczna chora jesteś idz się leczyć ty i współczucie wierzę bo muszę widać że zajebała byś bez sumienia a tak samo nie żal ci było małej dziewczynki a co do anime powinien być 2 sezon nie wszystko wyjasnione po drugę winny jest tylko ten shiki który wszystkich pozarazał czyli ten co chyba wszedł w ogień cóż ale shiki tez musiało jakoś powstać co nie ? jakiś lekarz musiał eksperymentować i nic wiecej więc wine ponoszą tylko tamci a co do ludzi tez są psychicznie chorzy i tak powinno być cała wioska powinna umrzec i shiki i ludzie bo to pokazuje że ludzię są tak samo albo i gorsi od shiki . A co do lekarza on jest najbardziej psychicznie chory mógł poszukać antidotum lub sprawdzić czy coś działa łoł a czy sprawdzał wszystkie leki wszystki metody itp ? nie więc jest gówno a nie lekarzem jakby nim był to by chciał wyleczyć shiki i uratować ludzi . Cóż ja jako lekarz bo nim jestem może i próbowałbym z shiki zrobić większych potworów ale bym im pomógł czyli próbowałbym zrobić coś żeby serce zaczęło funkcjonowac z tą krwią co posiadają albo przerobić serce . Ale serio ja jako normalny człowiek bym pozabijał tych ludzi rozumiem tych z sumieniem ale 3/4 nich nie miało sumienia . Do tego po zabiciu jeszcze jedli łoł .
Jedyne osoby które szanuję z tego anime to ta mała dziewczynka , ten mnich oraz ta która nie zabiła człowieka i wolała umrzeć . Zgadzam się ze zdaniem tej różowej że ta cała wioska była popierdolona zacofana oraz psychicznie chora na maxa . |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|