Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Małe pytanko apropo szablonów.. |
Wersja do druku |
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 28-11-2004, 16:17 Małe pytanko apropo szablonów..
|
|
|
Nie wiedziałam za bardzo gdzie dać to pytanie, więc chyba tu^^""" Więc chciałam siezapytać.. W jakim programie można robić szablony na strony/ blogi?.. Ja założyłam ostatnio na MyLog i chcę zmienić szablon^^ Tylko proszę polecić w miarę łątwy program.. Bo mam problemy z html..^^""" |
_________________ Nigdy nie poddawaj się przeznaczeniu,
nawet wśród płaczu i złości
jest cos tak potężnego, że nie zdołasz sie oprzeć.
Takie jest prawo miłości.
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-11-2004, 16:27
|
|
|
A nie łatwiej znaleźć sobie gotowy szablon i mieć problem z głowy?
Jeśli chcesz mieć własny: obrazek i wszystkie elementy graficzne w Paint Shop Pro, Photoshopie lub jakimkolwiek innym programie graficznym bardziej zaawansowanym od painta. A potem HTML najlepiej w notatniku. Ewentualnie Pajączek lub inny edytor tekstowy. Trzymaj się z daleka od Front Page'a, na tym się nie nauczysz, a będziesz miała tak zabałaganiony kod, że potem trudno będzie coś poprawi, jeśli będziesz chciała w nim pogrzebać. Najlepiej znajdź sobie jakiś porzadny tutorial HTMLa (jest gdzieś o tym temat) i napisz sama w notatniku, to nie jest takie trudne :) |
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 28-11-2004, 16:37
|
|
|
dziękuję^___^ |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 29-11-2004, 13:13
|
|
|
a wg mnie najlepiej jest znaleść jakiś gotowy i na jego kodzie sie wzorować (znaczy żeby wszystkie miejsca nam odpowiadały, a potem zmieniamy wszystko kompeltnie i tylko coponiektóre rzeczy zostają tam gdzie były a nic tak jak było) najłatwiej i szybko sie robi... |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 29-11-2004, 15:33
|
|
|
I potem w kodach zostają jakieś fragmenty i jest zamieszanie, jeśli autor się skapnie... XDDD |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 01-12-2004, 13:00
|
|
|
ja wszystkie Layouty robie w EZ Html..Prosty w obsłudze i darmowy, mozesz go sciagnąc z internetu (wpisz se w googlach, lenia mam :P) |
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
|
Wysłany: 01-12-2004, 17:18
|
|
|
okej^^ |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|