Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tragiczni Wojownicy - Konkurs... - Uwagi i Pytania |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-04-2005, 23:26 Tragiczni Wojownicy - Konkurs... - Uwagi i Pytania
|
|
|
Uwagi i pytania na temat konkursu fanficowego "Tragiczni Wojownicy" znajdującego sie TU
Wszystko co chcielibyście wiedzieć, a o co boicie sie zapytać, zgłoszenia konkursowe, pogłoski, plotki, oraz sugestie.
Na pytania odpowiemy, zgłoszenia przyjmiemy, pogłoski i plotki zdementujemy a sugestie rozważymy.
Uwaga:
NIE WKLEJAĆ FICÓW W TYM TEMACIE!
Miłej zabawy życzy Jury |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-04-2005, 12:46
|
|
|
Znaczy, to ja bym się chciała zapytać... Czy to z założenia ma być kiczowate? XD Bo jak wszyscy wiedzą, w klimatach "tragicznych" Mai zawsze czuła się dobrze (typowo Maikowe story...) z tym że starała się ograniczyć ilość kiczu (co jej wychodziło bardziej lub mniej). W związku z tym proszę o nieco dokładniejsze podanie kryteriów XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-04-2005, 13:48
|
|
|
Kryteria zostaną poddane dyskusji i obróbce wieczorem (jak przypuszczam XD)
a co do Tragizmu... Isabelle do potęgi 10 ;>? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-04-2005, 13:55
|
|
|
O Jezu... A czy ja potrafię zrobić AŻ TAK tragiczną historię? O_o |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-04-2005, 14:13
|
|
|
Postacie powinny być: żywotne i zaradne niczym Kotori z X'a, inteligentne i sprytne niczym Drizzt Do'Gazu, śmiałe i zręczne niczym Shinji Ikari oraz dowcipne i optymistyczne niczym Valgaav na ciężkim kacu. Dopuszczalne jest zjechanie orginalnego charakteru postaci, jeśli wymaga tego sytuacja, będzie jednak oceniana sprawność takiej przeróbki.
Im więcej uda sie upchnąć ogranych schematów, zwłaszcza tych ultrakiczowatych (ukrzyżowanie, próba samobójcza, przedśmiertny monolog długi jak ruski miesiąc, brutalne rzezie niewinnych wiosek, miast, planet itd.) tym generalnie lepiej. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|