Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
No i znowu czegoś od nas chcą - www.silverdragon.pl |
Wersja do druku |
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-08-2005, 07:50 No i znowu czegoś od nas chcą - www.silverdragon.pl
|
|
|
Właśnie dostałem liścik od ww. strony:
"Podziwiam twoje prace:) i mam pytanie czy nie zechciałbyś pracować na stronie www.silverdragon.pl ?? Brakuje nam osób w redakcji a ty byłyś świetny uzupełnieniem:):)
Jak masz jakieś pytania lub wątpliwośc to wal na maila lub gg: 2150250
Pozdrawiam Slyer"
Teraz pytanie co z tym fantem? Ignorujemy? Przycieramy uszu za próby podbierania zespołu innej stronie (znaczy nam)? |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup.
Ostatnio zmieniony przez Eltanin dnia 16-08-2005, 11:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 16-08-2005, 10:00
|
|
|
Należałoby im w uprzejmej formie odpowiedzieć, że jednak nie, dziękujemy za zainteresowanie, ale mamy własna stronę z recenzjami i raczej jej nie zostawimy.
Gdybym była naprawdę złośliwa, to jeszcze zapytałabym co im strzeliło do głowy, żeby wysyłać do wszytkich identyczny maila, z identycznymi błedami, nie trudząc się nawet, by sprawdzić, jaką płeć ma adresat. Oraz co mogą zaoferować, oprócz 30 punktów za napisany tekst, które uprawniają do ściagnięcia anime (które i tak mam/oglądałam) z działu multimedia? XDDDDD
EDIT:
Jestem zła, zapytałam, co im do łba strzeliło... :PPPP |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-08-2005, 10:12
|
|
|
wiesz, ja mam wrazenie ze to jakies dzieciaki.... wiec moze warto im dac do zrozumienia ze tak sie nie robi. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 16-08-2005, 10:16
|
|
|
Tak, to są dzieciaki, o czym świadczą te nieszczęsne logowania i punkty za wszystko. Byłam przerażająco grzeczna i zwróciłam im jeno uwagę, iż proponując współpracę nie wysyła się identycznych maili do wszytkich, nie zadając sobie nawet trudu, by sprawdzic płec adresata...
mam nadzieję, że dostając odmowne maile, cos im może zaświta... |
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
|
Wysłany: 16-08-2005, 10:34
|
|
|
Nie ma co się denerwować. Takie jesdnostki były,są i będą, i nic się nie poradzi. Co do świtania, zbytnio bym na to nie liczył. Uznaja pewnie, ze jesteśmy bandą jenotów i bedą szukać dalej... |
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-08-2005, 10:37
|
|
|
Ok, następna strona młodocianych grafomanów. To, że nie wypada proponować współpracy członkowi innej redakcji, zwłaszcza w taki sposób, to jedna z baaardzo wielu rzeczy jakich się muszą nauczyć;). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 16-08-2005, 11:00
|
|
|
Są dzieciaki, sprawdzałam, głównodowodzący jest nawet młodszy ode mnie ^__^ Chociaż z drugiej strony podziwiam, ja sama bym nie stworzyła takiego serwisu, ale chyba woda sodowa do głowy uderzyła.
W pewnym momencie miałam ochotę napisać "jeśli wam bardzo zależy skontaktujcie się z Naczelną w kwestii ewentualnej współpracy typu wymiana linków", ale stwierdziłam, że i tak napisali już do Ave, a wymiana bannerów wyglądałaby pewnie tak "zdobądź punkty za oglądanie, ściągaj mp3 i zyskaj dostęp do naszej linkowni!" XD
To jest obrzydliwe, załóż u nas konto, powiększ magiczny numerek, którym się będziemy napawać, to będziesz mógł zobaczyć naszą redakcję. I w użytkownikach to widać, kilkunastu aktywnych, reszta pewnie chciała tylko zobaczyć. Na forum mają chyba 20 użytkowników XD
To niemal tak, jakbyśmy my wyświetlali jedynie "dwa zdania o", a dostęp do reszty był dla zalogowanych, albo można bylo go wykupić esemesem XD |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-08-2005, 11:06
|
|
|
Swoją drogą głupi są. W pierwszej kolejności proponują przejście redaktorom, a nie współpracownikom:P. Widać nie czytali w ogóle recenzji i nawet nie pomyśleli, że współpracownicy też piszą;). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-08-2005, 11:11
|
|
|
Ysen, to inaczej działa: współpracownicy nie podali maili na stronie, a dalej (np. na forum) już im się nie chciało szukać. Stąd maile dostaliśmy my, ale Bianca i Xeniph już nie - bo maili nie podali :D
Ja odpisałam dość stanowczo, że nie jestem zainteresowana, a w ogóle to watpię, żeby na naszej stronie znaleźli kogoś, kto chciałby przejść do nich, i chyba to do nich dotarło (at least I hope so). |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 16-08-2005, 11:13
|
|
|
Współpracownicy nie mają podanych e-maili.
A, i nie mieli na tyle tupetu, żeby pisać z propozycją współpracy do administratora :D Ciekawe, czy do rednacz napisali? |
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
|
Wysłany: 16-08-2005, 11:19
|
|
|
Wiecie, jak pomyślę o tych wszystkich odpowiedziach które dostaną, to prawie mi ich żal... (ale tylko prawie... ) |
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-08-2005, 11:41
|
|
|
ja bym jednak napisala w imieniu redakcji ze to nie wypada - wiecie, w koncu strone zrobili niezla, i pewnie dzialaja w dobrej wierze. jak sie im powie to moze nawet zrozumieja.... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-08-2005, 13:20
|
|
|
Ja mogę, jako szef propagandy odpisać. Jeśli nikt w ciągu 24 godzin nie zaprotestuje, to to zrobię. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 16-08-2005, 13:22
|
|
|
Tak też mu napisałem... i dodałem -
wa-totem napisał/a: | お招きを感謝為る でも俺はパス。
「omaneki wo kansha suru demo ore wa PASU.」
ja ne! |
Jak myślicie, domyśli się?
A co do dobrej wiary... no nie jestem pewien. Może im zabrakło tupetu jak tym poprzednim na otwarte "zamknijcie tanuka i włączymy was do redakcji" lol... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-08-2005, 13:27
|
|
|
zeg - odpisz, ale jakos tak grzecznie, "bardzo wam sie chwali to jaki serwis uwalo wam sie stworzyc przy tak malej zalodze, ale czy wy zdajecie se sprawe ze to jest lamanie netykiety" itp........ bo jednak to sa dzieciaki |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|