Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Spece od Japońskiego rzućcie okiem: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-02-2006, 12:01 Spece od Japońskiego rzućcie okiem:
|
|
|
Dziś dostałem taki email:
Cytat: | Drodzy Miłośnicy Japonii,
Po długich perypetiach powstała platforma do nauki j. japońskiego.
Strona moja nie należy do stron komercyjnych. Wszystkie lekcje będą bezpłatnie dostępne w internecie.
Na chwilę obecną na stronie jest tylko notka informacyjna, jednak sam system już działa. Umieściłam w chwili obecnej cztery obszerne lekcje. Zależy mi bardzo, aby odbiorcy ocenili, na ile są one przydatne i czy powinnam podążać właśnie tym torem.
Obecnie mogą znajdować się tam jeszcze błędy i niedopracowania. Bardzo ciężko w pojedynkę ogarnąć kwestie administracji oraz tworzenia programu. Zwłaszcza, jeśli nie jest się metodologiem.
Jeśli byli by Państwo na tyle uprzejmi i umieścili linka do mojej strony na Państwa stronie, była bym niezmiernie zobowiązana.
W niedalekiej przyszłości będę mogła odwdzięczyć się tym samym.
Nie chcę, aby moja strona stała się konkurencją. Nie będzie ona tak bogata w informacje jak Państwa strona. Chcę skupić się w zasadzie na języku japońskim. Pozostałych informacji będzie niewiele.
Wiem, jak wiele ludzi chce uczyć się języka japońskiego. Cześci osób, po prostu na to nie stać. Inne osoby, które mieszkają z dala od dużych miast mają natomiast problemy z dotarciem do materiałów. Mam nadzieję, że ta strona odrobinę ułatwi im stawianie pierwszych kroków w języku japońskim.
Łączę pozdrowienia
Maiko
www.japonka.pl |
Prawdopodobnie został on rozesłany do większej ilości osób z redkacji. List jest bardzo uprzejmy i z samego tylko tego powodu warto stronę podlinkować. Niech ktoś, kto się zna przyjrzy się jej dokładnie i powie, co o niej myśli... Ja nie mam czasu, za 10 minut musze wyjść na autobus.
Stronę dodam do linków prawdopodobnie jutro, już z domu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 04-02-2006, 12:57
|
|
|
Jest to ta sama dziewczyna ktora obiecywala mi zajac sie lekcjami japonskiego na Kasumi. Niestety slowa nie dotrzymala i po 3 miesiacach pokazala sie z taka "platforma".
Nie wiem co mam sadzic, ale robcie co chcecie. Ja nadal chce miec lekcje japonskiego na Kasumi. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 04-02-2006, 14:29
|
|
|
O!
Fajne... zarejestrowałem się, zaraz sobie obejrzę ^ ^v
Ale sądząc z faktu że używa toto komercyjnej platformy z kluczmi dostępem i wszystkimi dzwonkami/gwizdkami, sądzę że długo toto darmowe nie zostanie... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-02-2006, 19:34
|
|
|
Moodle is a course management system (CMS) - a free, Open Source software package designed using sound pedagogical principles, to help educators create effective online learning communities
natomiast zobaczyc na ile jej starczy zapalu.... |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 05-02-2006, 00:22
|
|
|
Jesli bedzie to robila sama to musi byc uparta conajmniej jak ja. :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 05-02-2006, 01:45
|
|
|
Bianca napisał/a: | a free, Open Source |
a to to tak, co nie zmienia faktu, że są klucze i inne cymesy, a jak są, to zaraz ktoś będzie za nie chciał kasę... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-02-2006, 10:07
|
|
|
Cytat: | a to to tak, co nie zmienia faktu, że są klucze i inne cymesy, a jak są, to zaraz ktoś będzie za nie chciał kasę... |
a czy to nie bedzie przeczyc terms of use kodu? |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 08-02-2006, 16:15
|
|
|
Przepraszam ale gdzie Open Source sa jakies klucze? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-02-2006, 17:26
|
|
|
Raul napisał/a: | Przepraszam ale gdzie Open Source sa jakies klucze? |
Znaczy się - ja znam ten silnik. To takie specjalne, nauczycielskie oprogramowanie, bardzo ostatnio modne. Rejestrujesz się i dostajesz dostęp do lekcji. Lekcje składają się z tekstu, iluśtam testów, zadań do rozwiązania itd. Jak je rozwiążesz to dostajesz oceny...
Pewnie połowa wszelkich szkoleń w necie na tym silniku działa.
To coś ala forum Przemo. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 11-02-2006, 02:05
|
|
|
I ewidentnie darmowe. O to mi chodzilo. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|