Faste/Stay night cała historia |
Wersja do druku |
jedi webster
|
Wysłany: 27-11-2007, 15:02 Faste/Stay night cała historia
|
|
|
Witam
Ostatnio zakończyłem oglądanie Fate/Stay Night (anime).
Szukałem informacji i dowiedziałem się że cała historia jest o wiele bardziej rozbudowana
- Spoiler: pokaż / ukryj
- (np. Archer to Shiro z przyszłości)
Czy jest jakiś sposób aby poznać całą tą historię?
Bardzo proszę o pomoc.
Spoilery się MASKUJE!
Moderacja |
|
|
|
|
|
nieszczescie
szczęściarz
|
Wysłany: 27-11-2007, 15:46
|
|
|
Musisz dobrze znać japoński i przejść wszystkie gry z serii FSN ewentualnie poszukać na jakichś angielskich stronach. |
_________________ Tengen Toppa Gurren Laggan ! Yoko <3
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Kamina R.I.P. [*]
|
|
|
|
|
nev
|
Wysłany: 27-11-2007, 16:32
|
|
|
lub wejść tu |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
|
|
|
|
nipaa
Gość
|
Wysłany: 05-06-2008, 00:55
|
|
|
główny scenariusz gry ma angielski pact, który możesz se sciągnąć. gre też możesz gdzieś ściagnać, ale to piractwo i nie pamietam gdzie :P za to inne scenariusze albo czekasz na tlumaczenie albo sobie szukasz kogos kto ci streci albo wikipedie czytasz. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-06-2008, 19:40
|
|
|
Patch zrobiony przez Mirror moon działa z oficjalną wersją gry, wersją dvd, a ostatnia wersja wyciąga również głosy z Realta Nua, dając komplet wrażeń. O ile pamiętam, jak narazie przetłumaczono kompletnie Fate'a i Unlimited Blade Works. Heaven's Feel jak na razie się robi. Będzie, jak skończą, czyli jak w Polsce autostrady zbudują.. |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 13-06-2008, 16:11
|
|
|
Ja niedługo powinienem skończyć ostatni scenariusz gry. Jak będzie czas, napiszę cała historie FSN po polsku, więc moge wrzucić jak skończe. |
|
|
fazoo
|
Wysłany: 04-08-2008, 21:17
|
|
|
Norrc napisał/a: | Ja niedługo powinienem skończyć ostatni scenariusz gry. Jak będzie czas, napiszę cała historie FSN po polsku, więc moge wrzucić jak skończe. |
Szok, tyle się naszukałem informacji o FSN, nawet grę jakoś pozyskałem (niestety, na Viście nie poszła), a tu proszę, taki kąsek. Czy mógłbym poprosić o ten scenariusz? |
|
|
|
|
|
danio_mag
|
Wysłany: 11-11-2008, 16:18
|
|
|
Oj, bardzo mocno dołączam się do prośby :) Jak to zrobisz to będziesz moim bogiem ;) |
|
|
|
|
|
DiamondBack
|
Wysłany: 12-11-2008, 23:24
|
|
|
mirror moon wypuscil patch do ostatniego scenariusza... pogoogluj a znajdziesz. |
|
|
|
|
|
danio_mag
|
Wysłany: 14-11-2008, 00:06
|
|
|
Tylko mi chodzi o jakąś polską wersję i to całej serii. Jak ktoś ma to niech wrzuca! :) A jak nie to będę musiał posiłkować się stroną z wikipedii angielskiej |
|
|
|
|
|
|