Samurai Champloo w 4Fun Tv! |
Wersja do druku |
Zyll666
Ktoś tam
|
|
|
|
|
viesiu
Ten tam taki jeden.
|
Wysłany: 01-05-2008, 12:18
|
|
|
Kijowo, nie mam 4FunTV :p |
_________________ "Go beyond impossible and kick the reason to the curb! That's the way of Gurren-dan!"
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 01-05-2008, 13:33
|
|
|
Cytat: | Jeśli serial okaże się również telewizyjnym sukcesem, |
Mam nadzieję, że się okaże - znając życie walną pewnie jakiegoś lektora... hmm... ta myśl mnie przeraża. Ale znając życie i tak oglądnę...
Cytat: | nabędziemy od dystrybutora prawa do emisji całej serii czyli 26 odcinków - mówi Ewa Czekała, dyrektor Zarządzający 4fun.tv. |
:/ |
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 01-05-2008, 22:03
|
|
|
Ja sobie kupiłam DVD i jestem szczęśliwa niezałeżnie czy mi puszczą w tv czy nie. No mimo wszystko, dobrze, że to anime idzie w świat, a nuż ktoś się zaintersuje jak zobaczy na 4funie. |
|
|
shan
|
Wysłany: 02-05-2008, 10:18
|
|
|
dla mnie to super nowina :D ale to niewszystko w niedziele pokaza slodkie slodkie czary:D |
|
|
|
|
|
Zyll666
Ktoś tam
|
Wysłany: 03-05-2008, 10:39
|
|
|
Już obejrzane i jestem zadowolony.Tłumacz obejdzie,jakość typowa dla Anime Gate,a ekran wyparny z forfanowychy przeszkadzaczy.Dobrze jest! |
|
|
|
|
|
shan
|
Wysłany: 03-05-2008, 17:18
|
|
|
oby wykupili cala serie bylo by super:D |
|
|
|
|
|
Muhomorniczy
..
|
Wysłany: 29-06-2008, 12:13
|
|
|
po tej lekkoduchej serri ludzkość stwierdzi że anime obecnie jest jeszcze głupsze niż to co puszczali na poloni |
|
|
|
|
|
Tatankamunakoda
|
Wysłany: 01-07-2008, 09:52
|
|
|
musze sie w pelni zgodzic z panem muhomorniczym.....
niestety... ale tak to jest ze jezeli sie to puszcza to anime na takim niedobrym kanale jak forfan tiwi bo tam pelno dzieci i mlodziezy z wprost z gimnazjum oglada to... no to wtedy trzeba powiedziec sobie, ze anime przestanie byc takie fajne jak teraz, a te gimnazja benda ooo jakie bajki itd... zaaaal ogromny dla pana watanabe od cowboya i samurai ze sie zgodzil zeby to puszczali na 4fun tyle.
pozdro
PS aha ja uwielbiam sc jagby co |
|
|
|
|
|
Ishamael
Tkacz Sieci
Dołączył: 24 Kwi 2008 Skąd: Shayol Ghul, więzienie dla potępionych Status: offline
|
Wysłany: 05-08-2008, 13:59
|
|
|
Oglądam właśnie serię i niestety mam problemy techniczne. Jeśli spotkam kiedyś w sieci tego kto moją wersję ripował to podziękuję mu za pracę kwiecistą wiązanką.
Już trzy odcinki były źle pocięte i obraz uciekał (jestem na 23). Ogólnie jednak da się przeżyć, ale to co mi wyskoczyło w 21 epie woła o pomstę do nieba. W skrócie, nie znam zakończenia Elegii Pułapki (epy 20,21), a konkretnie nie wiem jak drużyna rozwiązała problem z niewidomą mistrzynią Sarą. Dosłownie wskoczył mi następny odcinek na trzy minuty przed końcem.
Z pewnością oglądaliście więc podajcie proszę spoiler (ukryty) do ostatnich kilku minut Elegii pułapki. Dla ułatwienia, to jest ten odcinek po którym następuje ten beznadziejny IMO ep z żywymi trupami. Będę wdzięczny prawdziwym fanom.:) |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 05-08-2008, 14:50
|
|
|
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Sara uświadomiła sobie, że jej dziecko już nie żyje i jest ona tylko wykorzystywana.
W ostatecznym pojedynku z Mugenem daje się zabić (pomimo własnej przewagi podkłada się) i wyznaje, iż ich przeciwnikiem jest rząd szogunatu, przez co nie mają szans na wygraną.
|
|
|
Ishamael
Tkacz Sieci
Dołączył: 24 Kwi 2008 Skąd: Shayol Ghul, więzienie dla potępionych Status: offline
|
Wysłany: 05-08-2008, 16:39
|
|
|
Dzięki za szybką odpowiedź. Zapowiada się ciekawie tym bardziej, że nie widzę żadnego związku między bandą trojga, a szogunem. No, ale mniejszego kalibru przeciwnik to obraza dla Mugena i Jina.;) |
|
|
|
|
|
Ishamael
Tkacz Sieci
|
Wysłany: 12-08-2008, 17:05
|
|
|
Jeszcze jedna sprawa co do Sary...otóż posługuje się ona ciekawą bronią, coś jakby kijem, który po wysunięciu trzech ostrzy zmienia się w nietypową włócznię. Co to jest? Pytam bo przygotowuję się do sesji PBF i mam zamiar taką broń wykorzystać. Czy wiecie coś o tym? |
|
|
|
|
|
Tatankamunakoda
|
Wysłany: 19-08-2008, 19:40
|
|
|
Ishamael, nie wiesz nawet jak ta bron sie nazywa, a chcesz ja 'uzywac'... Skad to zalatwisz/gdzie to kupisz? Ja niestety nie wiem, ale wiem o jaka bron Ci chodzi!~ |
_________________ :) b^_^d :) |
|
|
|
|
Ishamael
Tkacz Sieci
|
Wysłany: 21-08-2008, 16:34
|
|
|
To kiepsko. A PBF to sesja internetowego RPG, ja z tą kosą po ulicy latać nie zamierzam.;)
Dobra, sesja się zaczęła, wymyśliłem cuś innego. Wszystkim, którzy się zainteresowali dziękuję już za uwagę. |
|
|
|
|
|
|