Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
(O)twórz się na Ecchiconie! |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-01-2009, 21:15 (O)twórz się na Ecchiconie!
|
|
|
(O)twórz się na Ecchiconie!
Hinomaru Fandom zaprasza do wzięcia udziału w inicjatywie Open Space, która, z Waszym udziałem, rozwinie skrzydła na konwencie Ecchicon 4 (28.02-1.03 Warszawa).
Na czas obecny inicjatywa ta jest dwuskładnikowa.
- Open Space zakłada tworzenie przedstawień, które mogą nie wiązać się z cosplayem lub/i być wzbogacone o dodatkowe elementy, takie jak muzyka na żywo, efekty specjalne czy scenografia. W ramach tego projektu można odważyć się na przedstawienie poważniejszych tematów, nawet bardzo luźno powiązanych z mangą.
- Otwarta Sala daje możliwość tworzenia warsztatów, dyskusji i wydarzeń, które nie koniecznie muszą się wiązać z mangą, a bardziej z Waszymi umiejętnościami, wiedzą i osiągnięciami.
- W przyszłości planowana jest Otwarta Scena (dla muzyków i artystów estradowych) i Offen Stunde (Otwarta godzina), której idea będzie zapoczątkowana już na Ecchiconie w ramach Otwartej Sali.
Jeżeli czujesz, że idea jest godna Twojej uwagi oraz chcesz poznać podobnych sobie ludzi to odwiedź forum Hinomaru i (o)twórz się w fandomie.
<!-- dane do zamieszczenia
link do forum Open Space na Hinomaru: http://hinomaru.wwff.pl/viewforum.php?f=44
(opcjonalnie)link do loga: http://img57.imageshack.us/img57/4738/ostransparent2zm4.png |
|
|
|
|
|
pamp
Oślepiony Tęsknotą
|
Wysłany: 10-01-2009, 22:02
|
|
|
Z wielka chęcią bym pojechał jednak nie wiem za bardzo jak z noclegiem :D
i co to dokładnie Upskirt Master i Extreme Sleeping (to drugie to chyba spanie na podłodze ;p)
Edit:
Był by to mój pierwszy taki konwent :D |
_________________ "Cokolwiek zamierzasz zrobić, o czymkolwiek marzysz, zacznij działać. Śmiałość zawiera w sobie geniusz, siłę i magię.
— Johann Wolfgang Goethe (1749-1832)" |
|
|
|
|
Teh Koshiski
|
Wysłany: 14-01-2009, 00:29
|
|
|
Przekimasz na terenie ośrodka. Albo nie śpij wcale ;)
Ten link do Open Space nie działa, nie mam dostępu..
Jeśli chcecie sie czegoś więcej dowiedzieć zapraszam na lastinn gdzie wypisano większość atrakcji. Można sie też pofatygować na Strone Główną całej imprezy. |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 01-02-2009, 14:34
|
|
|
Nie ma bata, będę. Już nie mogę, że tyle lat nasiąkam mangą i anime i jeszcze nie byłem na żadnym poza miastowym konwencie, porażka... |
|
|
|
|
|
Samuel
Dinozaur
|
Wysłany: 06-02-2009, 13:00
|
|
|
Podobno będę i podobno będę robił za ochronę. Phear me :) |
_________________ ॐ भूर्भुवः स्वः । तत् सवितुर्वरेण्यं ।
भर्गो देवस्य धीमहि । धियो यो नः प्रचोदयात् ॥ |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 06-02-2009, 13:04
|
|
|
Warszawa blisko, czesc mojej dobrej ekipy bedzie, rezerwacje juz mam
nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzic swoje przybycie XD |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|