pierwszy film z serii GitS |
Wersja do druku |
andrzejos
|
Wysłany: 10-03-2009, 12:55 pierwszy film z serii GitS
|
|
|
Co wy na to, żeby zacząć lobbować jako całe środowisko za reedycją jednopłytowego i dwupłytowego wydania Ghost in the Shell? |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-03-2009, 13:06
|
|
|
Mam tę edycję wydaną razem z Kinem Domowym i tę "edycję kolekcjonerską" w srebrnym boxie (nie pamiętam, ile miała płyt...) więc szczerze mówiąc nie jestem szczerze mówiąc nie jestem szczególnie zainteresowany, wolałbym, żeby wydali coś nowego ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-03-2009, 14:38
|
|
|
Nie prościej po prostu wejść na Allegro i kupić używany film? Choćby O! Tutaj!. Będzie szybciej, sprawniej i taniej.
[mały offtop] Poza tym wolałbym żeby JPF zrobił dodruk drugiego tomu mangi GitS, bo obecnie nawet jeśli jakiś się pojawia na Allegro to osiąga bardzo wysoką cenę. |
|
|
|
|
|
andrzejoss
Gość
|
Wysłany: 10-03-2009, 15:52
|
|
|
i kupić albo2 razy drożej albo używane? Dzięki, ale postoję. |
|
|
|
|
|
andrzejos
|
Wysłany: 10-03-2009, 17:02
|
|
|
Używane co ciekawe nie wychodzą taniej. Przecież cena to też przesyłka! |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-03-2009, 19:40
|
|
|
Nie wiem co masz na myśli pisząc o lobbowaniu ale jedno wiem. Skoro w Japonii wyszła wersja ghosta filmu pierwszego zatytułowana "ghost in the shell 2.0" i wyszła ona na blurejach z nagranymi od nowa dialogami (zmianą jednego z lektorów z męskiego na kobiecy głos :P ) poprawioną grafiką i wstawionymi nowymi animacjami (fuj jakie brzydkie). Z całą pewnością ghost wypłynie ponownie na półki sklepowe na całym świecie w tym i w Polsce.
Jako że film na nowo "wyszedł z fabryki" wytwórnia sama będzie lobbować aby odzyskać nakłady. A nasz vision pewnie i tak zrobi z tego kompletny chłam wyda to na dvd lub co gorsza przeskaluje fpsy :P. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 10-03-2009, 21:13
|
|
|
kokodin napisał/a: | Nie wiem co masz na myśli pisząc o lobbowaniu ale jedno wiem. Skoro w Japonii wyszła wersja ghosta filmu pierwszego zatytułowana "ghost in the shell 2.0" i wyszła ona na blurejach z nagranymi od nowa dialogami (zmianą jednego z lektorów z męskiego na kobiecy głos :P ) poprawioną grafiką i wstawionymi nowymi animacjami (fuj jakie brzydkie). Z całą pewnością ghost wypłynie ponownie na półki sklepowe na całym świecie w tym i w Polsce.
Jako że film na nowo "wyszedł z fabryki" wytwórnia sama będzie lobbować aby odzyskać nakłady. A nasz vision pewnie i tak zrobi z tego kompletny chłam wyda to na dvd lub co gorsza przeskaluje fpsy :P. |
Ale dźwięk faktycznie jest lepszy. Ostatnia scenka też (chyba przy robieniu oryginału zabrakło budżetu).
on topic: Kolejnego DVD bym nie kupił. |
|
|
|
|
|
andrzejoss
Gość
|
Wysłany: 11-03-2009, 10:36
|
|
|
nie znam nikogo, kto chwaliłby nową wersję dlatego też chciałbym by IDG wydało kilka płytek od nowa. nie koniecznie na półki sklepowe, ale chociaż do swojego sklepu internetowego. |
|
|
|
|
|
|