Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Poza kartke i komputer |
Wersja do druku |
Furiaboy
Funk na ścianie!
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 01-05-2009, 22:12
|
|
|
Ja mam tylko jedno pytanie ( Rysunki ładne, owszem ), czy miałeś zezwolenie właściciela budynku na robienie Graffiti na tych ścianach? Tak z ciekawości pytam, bo to karalne. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
kic
Nieporozumienie.
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 01-05-2009, 22:25
|
|
|
A to odkrycie. Nie znam żadnego graficiarza, który nie wiedziałby, że graffiti nie można tworzyć tam gdzie się chcę. Tak w ogóle to nie wiem jaki cel ma mieć to pytanie. Przecież nie będziesz go tutaj moralizować.
P.S. Ciekawe obrazy, takie skąpane w mroku. |
_________________ "Zaczynałem jako zwykły zegarmistrz, ale zawsze pragnąłem osiągnąć coś więcej." - Lin Thorvald
Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 01-05-2009, 22:56
|
|
|
Nie no kic, nie zapominaj, że przebywasz wśród ludzi, którzy nigdy nie obejrzeli nielegalnie anime czy nie przeczytali tak również żadnej mangi. Właśnie stąd wypływają podstawy moralne do zadawania takich pytań ;)
Jak dla mnie obrazki świetne. Szkoda, że "moi" graficiarze nie prezentują takiego stylu, tylko torturują mnie wizerunkami jakichś czarnymi pseudo-guuruu z JU ES and EJ. |
|
|
Furiaboy
Funk na ścianie!
|
Wysłany: 02-05-2009, 05:16
|
|
|
Lila - coz, w internecie latwo teraz kogos namierzyc... wiec calkiem mozliwe ze nie ryzykowal bym zamieszczania tutaj zdjec z nielegalnymi pracami ;)
Norrc, wyjatkowo celna uwaga ;) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|