Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
lolifox |
Wersja do druku |
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-08-2009, 17:28 lolifox
|
|
|
lolifox jest zmodyfikowaną wersją znanej przeglądarki Mozilla firefox. Używa jej ktoś?? Macie jakieś opinie na jej temat??
dla zainteresowanych:
download:
pobieranie lilifox-a
oraz:
strona domowa projektu (aktualnie w remoncie,mam nadzieję że niedługo się uruchomi...): |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 12-08-2009, 20:09
|
|
|
Tak z ciekawości zapytam, czym to się różni od zwykłego Firefoxa 2.0.0.7 z ośmioma dodatkowymi stronami w zakładkach? |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 12-08-2009, 20:26
|
|
|
Tym, że osoby gustujące w młodszych dziewczynkach (nie nazywając ich brzydko pedofilami) mają się na co ślinić? :P |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-08-2009, 23:59
|
|
|
z tego co wiem to ma zmodowany wygląd interfejsu. Poza tym lolifox nie ma dodanych żadnych zakładek do czystej wersji. W funkcjonalności nie ma żadnej różnicy.
jeszcze jedna rzecz którą zmienili, to strona startowa. jest bardziej funkcjonalna dla widzów Anime. Zauważyłem tylko takie różnice po zainstalowaniu tego oprogramowania na swojej maszynie
Ale po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku, że lepiej zainstalować Mozilla Firefox 3.5.2 + addon Personas i skórka Virtualfox ze zmienioną stroną startową na http://www.virtualfox.yoyo.pl/
sam program podałem tylko jako ciekawostkę, więc nie czekuję od niego niczego bardziej funkcjonalnego niż typowy Mozilla Firefox 2.0.0.7 na którym sie opiera (szczególnie przy tak niskim stadium rozwoju) |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 13-08-2009, 16:43
|
|
|
Za dużo fox, za mało loli, a tak z drugiej strony, te połączenie powinno się chyba nazywać furry... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|