Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Filmy Pokemon |
Wersja do druku |
quong
|
Wysłany: 22-12-2009, 14:19 Filmy Pokemon
|
|
|
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie pełnometrażowych filmów Pokemon. W którym momencie serii najlepiej zabrać się za oglądanie poszczególnych filmów? Kiedyś, kiedy byłem małym brzdącem oglądałem Pokemony na Polsacie. Można by powiedzieć, że się na nich wychowałem więc mam jako taki sentyment do tej serii. Niestety, potem Pokemony przeszły do innej stacji a ja nie miałem do niej już dostępu. Swoją drogą, leci to jeszcze w Polsce?
Postanowiłem więc odświeżyć sobie Pamieć widzianych już odcinków "za bajtla" a także oglądać odcinki, których nie widziałem. Czeka mnie niezły maraton. ;) Stąd też moje pytanie odnośnie tego, w którym najlepiej momencie serii oglądać poszczególne pełnometrażówki Pokemon.
Z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam
Quong |
|
|
|
|
|
Paweł
|
Wysłany: 22-12-2009, 14:45
|
|
|
Witaj.
Pytanie zawarłeś w złym dziale, więc na przyszłość zwróć na to uwagę.
Podejrzewam, że wielu wielbicieli Pokemonów tutaj nie znajdziesz, dlatego uzyskanie konkretnej pomocy może być trudne. Ze swojej strony proponuję przejrzeć graf z anidb , który wyjaśnia wszelkie relacje filmów z serialami. Widać tam wyraźnie, że większość (o ile nie wszystkie) filmy to tzw. fillery, czyli nie mające nic wspólnego z głównym wątkiem zapychacze. Możesz więc sugerować się datą wydania danego filmu, bądź po prostu obejrzeć je po zapoznaniu się z całością serii telewizyjnej.
Co do emisji serii w Polsce: wg. Filmwebu serial obecnie nie jest emitowany, Telemagazyn natomiast wspomina o filmie Pokemon VI, który zostanie wyemitowany na kanale FilmBox 22.12.2009. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|