Ankieta na temat shinigami w anime - czyli część mojej pracy |
Wersja do druku |
Rinuch
|
Wysłany: 16-04-2010, 13:22 Ankieta na temat shinigami w anime - czyli część mojej pracy
|
|
|
Jestem studentką II roku kulturoznawstwa dalekowschodniego.
Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat shinigami w anime, jednak brakuje mi dużej ilości ankiet które są mi potrzebne do skończenia pracy.
Proszę Was o pomoc która nie dużo kosztuje, wystarczy wypełnić ankietę która znajduje sie pod tym linkiem:
http://fm.formularze.eu/forms/fm/Rinuch/Shinigami
Dzięki z góry za pomoc! |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 17-04-2010, 00:16
|
|
|
W polach z otwartymi odpowiedziami ciężko dobrze opisać co chce się powiedzieć. W opcjach Inne nie ma licznika słów, można sobie pisać do woli, a jak pytasz o powód niżej masz max 150 słów... Ciężko się zmieścić w 2 zdaniach... Proponuje dodać krótką notkę czym jest Shinigami na początku ankiety, tak myślę, że było by to miłe. Niektórzy mogą pisać coś w ankiecie nie wiedząc o tym, że mylą pojęcia. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Rinuch
|
Wysłany: 17-04-2010, 07:37
|
|
|
Aniketa jest po to aby sprawdzić popularność danych anime jak i sprawdzić znajomość terminu Shinigami, więc jeżęli napisałałbym na początku co to jest to mijałoby się z celem. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 17-04-2010, 11:05
|
|
|
Rinuch napisał/a: | Aniketa jest po to aby sprawdzić popularność danych anime jak i sprawdzić znajomość terminu Shinigami, więc jeżęli napisałałbym na początku co to jest to mijałoby się z celem. |
No, w takim przypadku pewnie masz racje. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Chudi X
|
Wysłany: 17-04-2010, 22:31
|
|
|
W nazwisku Hisoki jest błąd, poprawna wersja to "Kurosaki" nie "Kurosami". Tak przy okazji, trochę skąpy wybór wśród dostępnych rodzajów anime. |
|
|
Rinuch
|
Wysłany: 18-04-2010, 15:43
|
|
|
Błąd poprawiony, aczkolwiek to chyba word mi się rozpanoszył po ankiecie bo dokładnie pamiętam że pisałam "Kurosaki" xD |
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
Wysłany: 18-04-2010, 16:09
|
|
|
Zamieścisz potem wyniki ? Wogóle fajny temat pracy :) |
|
|
Rinuch
|
Wysłany: 18-04-2010, 20:05
|
|
|
Wyniki na pewno zamieszczę gdzieś w necie, jeżeli nie tutaj to podam na pewno linka :) |
|
|
|
|
|
Satoshi
Yaoi Fanboy :3
|
Wysłany: 18-04-2010, 21:41
|
|
|
Ankieta wypełniona, ale muszę się zgodzić że bardzo ubogi wybór jeśli chodzi o gatunki anime. :x |
|
|
Rinuch
|
Wysłany: 19-04-2010, 14:46
|
|
|
Gatunki anime nie są w tej ankiecie najważniejsze, dlatego wymieniłam parę ważniejszych, bądź po prostu różnych na tyle aby każda osoba znalazła tam chociaż jeden gatunek który ja interesuje. Jako ze sama ankieta dotyczy shinigami i anieme w którym one występują nie wydaje mi się żeby gatunki anime wymagały poświęcenia większej ilości wysiłku, czasu i miejsca :) |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 19-04-2010, 15:09
|
|
|
A co mi szkodzi, wypełnione. Powodzenia przy pracy! |
|
|
Majo-san
|
Wysłany: 19-04-2010, 17:01
|
|
|
Ja także wypełniłam. Życzę powodzenia! ;) |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 19-04-2010, 18:21
|
|
|
Bishonen to rodzaj anime? Cóż, codziennie uczymy się czegoś nowego... tak czy siak wypełnione. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 22-04-2010, 12:40
|
|
|
Cytat: | Bishonen to rodzaj anime? Cóż, codziennie uczymy się czegoś nowego... tak czy siak wypełnione. |
Teoretycznie nie. W praktyce jednak, często można się spotkać z tym określeniem w kontekście rodzaju. |
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-04-2010, 21:43
|
|
|
Zasadniczo Ecchi też na tanuki.pl nie funkcjonuje jako gatunek, ale mimo wszystko da się je wyróżnić na tle innych gatunków/rodzajów/innych jednostek klasyfikacyjnych. Ankieta wypełniona. |
|
|
|
|
|
|