Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Onani Master Kurosawa |
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 03-06-2010, 20:03 Onani Master Kurosawa
|
|
|
Ostatnio uległem namowom kolegi i, głównie z braku alternatyw i przez wakacyjną nudę, rozpocząłem czytanie tejże mangi autorstwa Ise Katsury. Opowiada ona o szkolnym życiu, a właściwie o tym, jak gimnazjum przeżywa osobnik wybitny (w swoim mniemaniu), pokroju Leloucha czy wręcz Raskolnikowa. Trwając cały okres edukacji w dobrowolnym odosobnieniu, puszczając mimo uszu uwagi natrętnych kolegów, dzień po dniu kontynuuje swój tajemny rytuał masturbowania się w damskiej łazience po godzinach lekcyjnych. Chore? Owszem, ale ukazane wydarzenia są realistyczne. Kurosawa, tytułowy główny bohater, kompletnie nie interesujący się życiem swoich kolegów, postanawia pomóc klasowemu obiektowi kpin, robiąc bardzo niegustowny "psikus" ciemiężycielkom nieszczęśliwej koleżanki. Niestety, "zbrodnia" wciąga go coraz bardziej i pogrąża, gdy zostaje zmuszony do popełniania kolejnych zemst. Wciągające i pełne nawiązań do popularnych tytułów. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|