Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mieszkanie, Wrocław |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-08-2010, 16:52 Mieszkanie, Wrocław
|
|
|
Mieszkania są dwa.
Pierwsze znajduje się na ulicy Kluczborskiej. Piąte piętro, winda, nowa zabudowa. Mieszkanie o powierzchni 70m2, trzy pokoje, kuchnia, łazienka, częściowo umeblowane. Za całość 2200 PLN plus liczniki.
Drugie mieszkanie - Konrada Korzeniowskiego. Piętro trzecie, również winda, również nowa kamienca. Powierzchnia 63 metry kwadratowe, dwa pokoje, łazienka, otwarta kuchnia. 1800 PLN plus liczniki.
Zasadniczo nie ma ograniczeń w temacie liczby mieszkańców. Oczywiście zależy nam na spokoju i małej liczbie telefonów ze spółdzielni.
Kwestia druga - Internet. Oba mieszkania są w zasięgu netu komórkowego, pierwsze, na Kluczborskiej, miało nawet podciąganą sieć bodajże z Netii.
Kwestia trzecia - kontakt bardzo proszę na forum, tudzież przez maila.
ps jeśli moderatornia jednak uzna to za wywrotowe ogłoszenie, proszę o łagodny wymiar kary. |
|
|
|
|
|
kizixsu
|
Wysłany: 14-08-2012, 14:13 kizixsu
|
|
|
nie wiem zabardzo gdzie napisać więc pisze tu, mam do wynajęcia mieszkanie w Wrocławu pełne info tutaj , albo przez forum |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-08-2012, 19:20
|
|
|
Link kieruje do wyszukiwarki serwisu z ogłoszeniami. Proszę o poprawienie go by wskazywał właściwe ogłoszenie (co prawda nie wiem czy nasze forum jest odpowiednie do takich ogłoszeń), w przeciwnym razie ogłoszenie zostanie usunięte. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|