Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Poszukuję własnych książek... |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 07-10-2010, 10:05 Poszukuję własnych książek...
|
|
|
Niestety mam fatalny zwyczaj: pożyczając książki (a czynię to chętnie), nie zapisuję, co i kto ode mnie zabrał. W efekcie zdarza się, że dopiero po dłuższym czasie przy takiej czy innej okazji stwierdzam braki w swojej kolekcji.
Nie liczę na to, że znajdzie się Autostopem przez Galaktykę Adamsa - zniknęło tak dawno, że nawet nie jestem pewna, czy to ktoś z "tanukowych" znajomych pożyczał.
Chodzi mi jednak o książkę Connie Willis Nie licząc psa. Jest obecnie nie do odkupienia, a to jedna z moich najulubieńszych pozycji. Mam nadzieję, że osoba, która ją ode mnie pożyczyła, przypomni sobie i odda mi ją w końcu... Dodatkowe informacje: książka na pewno była pożyczona dawno. Ponad rok temu, może dwa albo trzy lata temu. Osoby bywające u mnie w tamtym okresie regularnie już przepytałam, więc to prawdopodobnie jedna z osób, które były u mnie raz albo dwa razy. Niewątpliwie także ktoś, komu zaufałam na tyle, żeby w ciemno pożyczyć cenną dla mnie pozycję. Czy mogę liczyć, że teraz się znajdzie? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|