Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Poszukuję zdjęcia... |
Wersja do druku |
VioletMeh
Problematyczne dziecię.
|
Wysłany: 18-12-2010, 17:54 Poszukuję zdjęcia...
|
|
|
Jak wiecie, był sobie taki konwent jak NiuCon 3 we Wrocku.
I pewnie część z was tam również była.
Tak więc mam do was pytnie: czy robił sobie ktoś może fotę z Karin z Naruto, która od mniej-więcej 13 do mniej-więcej 17 w sobotę latała po konwencie?
Jeżeli tak, proszę na pw o link z tym zdjęciem...
Z góry dziękuję~! <3 |
_________________ Nazywaj mnie jak chcesz - i tak zareaguję tylko na "Shishuu". |
|
|
|
|
VioletMeh
Problematyczne dziecię.
|
Wysłany: 23-02-2011, 19:17
|
|
|
Ponownie szukam zdjęć! Jednakże tym razem z Love2, który był we Wrocku.
Otóż łaziłam tam przebrana za Enviego (ba, nawet na cosplayu byłam! ^ ^) i znowu zapomniałam o tym, że wzięłam apatrat D: I znowu nie robiłam sobie zdjęć...
Jeżeli ktoś takowe posiada, czy może napisać mi na PM?
Z góry serdecznie dziękuję <3 |
_________________ Nazywaj mnie jak chcesz - i tak zareaguję tylko na "Shishuu". |
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-02-2011, 19:41
|
|
|
Radzę poszukać na Acepie. Już w tym momencie jest tam 5 galerii zdjęć z tego konwentu, więc możliwe że jesteś na jednym ze zdjęć. |
|
|
|
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 23-02-2011, 23:01
|
|
|
VioletMeh napisał/a: | Ponownie szukam zdjęć! Jednakże tym razem z Love2, który był we Wrocku.
Otóż łaziłam tam przebrana za Enviego (ba, nawet na cosplayu byłam! ^ ^) i znowu zapomniałam o tym, że wzięłam apatrat D: I znowu nie robiłam sobie zdjęć...
Jeżeli ktoś takowe posiada, czy może napisać mi na PM?
Z góry serdecznie dziękuję <3 |
HA! Wiedziałem że skądś kojarzyłem nicka!
Jak pamiętasz świra z dwoma nagimi mieczami łażącego po korytarzu - wiesz już jak wyglądam ^^
Edit: Zdjęć nie znalazłem, ale film owszem. Ale Ty to też znalazłaś, nie liczy się więc== |
|
|
VioletMeh
Problematyczne dziecię.
|
Wysłany: 24-02-2011, 16:19
|
|
|
...z dwoma nagimi mieczami? oO
Chodzi o tego gościa z One Piece, czy nie? *bo innego nie pamięta ^ ^''*
Edit: Na acepie szukałam i czekam na więcej galerii... a filmiki to chyba już wszystkie mam xD |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|