Zdziałajmy komiks!!! |
Wersja do druku |
Konrejs
|
Wysłany: 30-01-2011, 23:45 Zdziałajmy komiks!!!
|
|
|
Uwaga!!! Bardzo uwaga!!!
Otóż każdego chętnego który pisze (choć to również moja działka) rysuje (tu mam właśnie problem) bądź jest grafikiem komputerowym (i tu w sumie też) i chciałby razem ze mną uczynić komiks bardzo proszę o kontakt. W razie gdyby ktoś wolał to od prywatnej wiadomości czy posta podaje Gadu 23319967.
Jestem multigatunkowy i chętnie przedyskutuje każdy pomysł a jeżeli nie uda nam się dogadać mogę polecić inne osoby chętne do działania w moich intencjach leży robienie imprez z współtwórcami więc jeszcze raz bardzo zachęcam. |
|
|
|
|
|
Goso
|
Wysłany: 31-01-2011, 00:02
|
|
|
Ale tak właściwie co ty chcesz zrobić, bo na razie wiemy tylko tyle, że komiks, a to bardzo szerokie pojęcie. Przydałoby się więcej szczegółów. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 31-01-2011, 00:09
|
|
|
Dokładnie, detale. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 31-01-2011, 00:12
|
|
|
Bełkot detected. Panie Spock, tam chyba jednak nie ma inteligentnego życia.
Stary, twierdzi, że "piszesz", tymczasem z twoje posta nie wynika NIC. Jedynie pierwsze zdanie zawiera nieco ogólników, dalej jest już kompletna woda. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Konrejs
|
Wysłany: 02-02-2011, 23:08
|
|
|
W sumie racja że nic nie wynika bo o szczegółach ciężko jest mówić, tak naprawdę wychodzę z inicjatywą tworzenia i poszukuje chętnych do ewentualnej współpracy. Mam oczywiście parę pomysłów ale to już jest do dyskusji na bardziej bezpośrednim polu. Rzeczywiście to brzmi jak kompletna woda... |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 02-02-2011, 23:34
|
|
|
Prawda jest taka, że taka współpraca przez sieć nigdy nie wypali. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-02-2011, 23:42
|
|
|
Slova - zdziwiłbyś się. Efektem takiej współpracy jest chociażby Dreamless czy też Marry me, także autorzy Drowtales pochodzą z różnych krajów i kontaktują się poprzez internet. Da się, tylko trzeba się postarać :) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-02-2011, 23:47
|
|
|
Konrejs napisał/a: | Mam oczywiście parę pomysłów ale to już jest do dyskusji na bardziej bezpośrednim polu. Rzeczywiście to brzmi jak kompletna woda... |
Wiesz ale bez konkretów ludzi nie przyciągniesz, bo nie wiadomo czy poszukujesz współpracownika do komiksu o romantycznych perypetiach nastolatków czy może poważnej historii o ludzkich problemach, a może komedii o ratowaniu świata. Brak jakichkolwiek konkretów sugeruje raczej brak pomysłów niż ich nadmiar. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
|