Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
obóz mangowy |
Wersja do druku |
hiroko
|
Wysłany: 10-02-2011, 22:01 obóz mangowy
|
|
|
Był ktoś na obozie związanym z m&a? Moze ktoś się wybiera? Mam zamiar jechać na obóz 'japońska przygoda z mangą', ale przedtem chciałambym zapoznać się z kimś, kto też się tam wybiera. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-02-2011, 22:32
|
|
|
Ej, zarzuć może linkiem, bo pierwsze słyszę o takich obozach w Polsce. Ma to może coś wspólnego z obozami TCG i pewnym panem, który zowie się Berto? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
hiroko
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-02-2011, 21:15
|
|
|
14-18, jestem cholernym za starym piernikiem, nie dadzą się pobawić : (...
Anyway, nie ma ani słowa o organizatorach... Kto się tym zajmuje, ktoś z fandomu? Bo ja widać impreza trochę spora i aż dziw, że nie jest o takiej inicjatywie głośno... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
hiroko
|
Wysłany: 11-02-2011, 22:01
|
|
|
chyba można się tam zgłosić jako jakiś opiekun czy co, jak sie ma powyżej 18...ehh na stronce pisze, że tym organizatorem jest BTA Kompas...choć trochę mnie zastanawia to, że biuro turystyki postanowiło zorganizować taki obóz...ale oni mają dużo tego. Tak patrzę a tam w cholerę tych różnych obozów i zimowisk mają...lol mają 'budowniczy obóz Boba' xD...5-9 lat,kurde nie łapię się...możę znajdę obóz dla księżniczek xD |
|
|
|
|
|
Nitsuchi
Gość
|
Wysłany: 03-03-2011, 15:07
|
|
|
Od trzech lat jeżdżę na obozy mangowe i naprawdę polecam ;) nie wiem jak w kompasie, ale w kpp opiekunami są osoby z fandomu i atmosfera jeśli chodzi o ludzi jest dosyć konwentowa. Zajęcia jakościowo wychodzą różnie, zależy też trochę od uczestników, ale narzekać nie można. Są LARPY, cosplay(chociaż najczęściej evil), robienie sushi, wiedzówki, panele... W wolnych chwilach do dyspozycji jest DDR, ultrastar, rockband, wii, ps2, wypełniając czas jakiś seans anime(lub ew. dramy), a jak się uda przekupić kadrę to późniejszym wieczorem jakiś yaoiec... Generalnie fajnie jest, szczególnie nastawiając się na social ;) |
|
|
|
|
|
JoyJuly
|
Wysłany: 27-04-2013, 20:28
|
|
|
Ja dopiero niedawno zetknęłam się z tego typu obozami, a szkoda, bo może bym się wybrała, słyszałam dobre pinie:D Generalnie jeżeli macie jeszcze odpowiednią ilość lat (;P) albo młodsze rodzeństwo o podobnych zainteresowaniach to całkiem fajna opcja na wakacje.
Tutaj też są podobne obozy: Ciach
Wycięto linki reklamowe. Tren |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|