Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
KUPIĘ dvd Code Geass, sezon 1 vol. 3 |
Wersja do druku |
lilynn
|
Wysłany: 15-12-2011, 14:33 KUPIĘ dvd Code Geass, sezon 1 vol. 3
|
|
|
Jak w temacie. Podczas likwidacji Visionowego działu anime próbowałam złapać tą płytkę, ale rozeszła się jako jedna z pierwszych. Przeszukałam już chyba wszystkie sklepy i niestety nigdzie nic się nie ostało. Dlatego, chcąc uniknąć konieczności ściągania dvd aż z Niemiec (gdzie sama ta jedna część kosztuje 40euro...) postanowiłam popytać czy nie ma ktoś może tej płytki do sprzedania. Może być używana, byle nie miała jakichś uszkodzeń czy wybitnie widocznych śladów użytkowania :) Cena do uzgodnienia.
Żeby nie było wątpliwości, wrzucam zdjęcie okładki poszukiwanego DVD:
Niech mi ktoś pomoże uzupełnić moją kolekcję :( |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-12-2011, 14:52
|
|
|
Może cała seria za 18 funtów? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
lilynn
|
Wysłany: 15-12-2011, 17:14
|
|
|
Hm, na pewno to lepsze niż sprowadzanie jednej płytki za 160zl... Na razie jeszcze będę pytać o brakujący vol. 3, a jeśli go nie znajdę, to zamówię to wydanie, które mi podrzuciłeś. Dzięki Keii :) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-12-2011, 03:15
|
|
|
lilynn napisał/a: | Hm, na pewno to lepsze niż sprowadzanie jednej płytki za 160zl... Na razie jeszcze będę pytać o brakujący vol. 3, a jeśli go nie znajdę, to zamówię to wydanie, które mi podrzuciłeś. Dzięki Keii :) |
Wydaje mi się, że z powodu wydania wersji zbiorczej w tak śmiesznie niskiej (jak na tego typu towar) cenie po prostu przestali wypuszczać pojedyncze płyty i z powodu trudnej dostępności ceny są takie wysokie. Zawsze można kupić całość i sprzedać resztę. ;d |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|