Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
emm, sprzedam yuaktowe coś? |
Wersja do druku |
Terrorystka
|
Wysłany: 24-06-2012, 17:11 emm, sprzedam yuaktowe coś?
|
|
|
Jako, że mam w szafie coś, co przypomina yukatę, albo i zwykły szlafrok? Nie wiem, nie znam się... Ale jest to nieudany prezent no i chciałabym się go pozbyć. Szczerze przyznam, że potrzebuję forsy na węża, a to coś kosztowało około 200 zł, więc myślę o 150zł za to COŚ, ale możliwa negocjacja (lekka, ponieważ jestem kobietą w kwiecie wieku i potrafię wyrzadzić krzywdę^^). Ma lekkie zaciągnięcia na kołnierzyku z powodu moich paznokci (ma się te pazury;D)
To cos jest dwustronne, ma kieszenie i cienki pasek. Z jednej strony jest śliczne, fioletowe w białe nadruki lampionów i ptaków. (posiadm zdjęcia, ale nie potrafię ich wstawić, alboo... więc jeśli ktoś chciałby to zobaczyć, to moge wysłać, np na priv).
A z drugiej strony jest czarne i ma naszytego, olorowego smoka!;)
Jeżeli to nie w tym dziale czy coś, to najmocniej przepraszam, ale przepatrzyłam całe forum i nie znalazłam innego podobnego działu ... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|