jenoty na steam |
Wersja do druku |
Lawliet
|
Wysłany: 16-02-2013, 11:30 jenoty na steam
|
|
|
Pozwoliłem sobie bez uprzedniego zapytania (za co biję się w pierś) stworzyć grupę tanuki.pl na platformie steam. Jeżeli administracja ma jakieś "ale", co do tego pomysłu, to jestem skłonny oddać stery komuś odpowiedniemu.
Zapraszam każdego, grupa jest publiczna - dołącz i zaproś znajomych.
http://steamcommunity.com/groups/tanukipl |
Ostatnio zmieniony przez Lawliet dnia 17-02-2013, 11:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 16-02-2013, 12:49
|
|
|
Mam dziwne wrażenie, że spodziewasz się takiej lub innej reakcji ze strony zupełnie niewłaściwych ludzi - spójrz na nazwę forum. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Lawliet
|
Wysłany: 16-02-2013, 13:02
|
|
|
BOReK napisał/a: | Mam dziwne wrażenie, że spodziewasz się takiej lub innej reakcji ze strony zupełnie niewłaściwych ludzi - spójrz na nazwę forum. |
Pomyślałem, że steam jest już na tyle popularny, że warto, warto zebrać się w jednej kupie i czasem coś razem zagrać.
PS: Kotatsu nie jest miejscem, gdzie można wspomnieć o Tanuki? Sądziłem, że jest to powiązane :P |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 16-02-2013, 13:40
|
|
|
Było powiązane oficjalnie, już jest mniej, ale chyba nikt Cię za to nie zje. Acz jakbyś napisał "jenoty na steam" to by było 100% poprawne politycznie : E |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 16-02-2013, 19:57
|
|
|
Ja zjem. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 16-02-2013, 22:39
|
|
|
Lawliet napisał/a: | PS: Kotatsu nie jest miejscem, gdzie można wspomnieć o Tanuki? |
Podchodzisz do problemu od, za przeproszeniem, dupy strony. Jeżeli nie wiesz czy ci wolno użyć nazwy tanuki.pl, to idź na tanuki.pl i tam postaw odpowiednie pytanie. Tutejsza administracja nie będzie miała żadnego "ale", bo za tanuki.pl wypowiedzieć się nie może z oczywistych względów. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 16-02-2013, 22:40
|
|
|
Smacznego tatku.
Ja w całych internetach występuje pod tym samym nickiem... jakby co >_> |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Lawliet
|
Wysłany: 17-02-2013, 11:45
|
|
|
Slova napisał/a: | Było powiązane oficjalnie, już jest mniej, ale chyba nikt Cię za to nie zje. Acz jakbyś napisał "jenoty na steam" to by było 100% poprawne politycznie : E |
"...a słowo ciałem się stało" :D |
|
|
|
|
|
|