Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Nocleg w Poznaniu |
Wersja do druku |
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 10-12-2013, 20:11 Nocleg w Poznaniu
|
|
|
Jako że na forum licznie reprezentowane jest grono studenckie, to też spróbuję szczęścia i spytam, czy może ktoś z owego grona tu obecny boryka się z problemem weekendowych dojazdów do Poznania, a konkretniej z kwestią noclegu w tym czasie i z tego tytułu zna dobre rozwiązania tejże kwestii. Moja siostra rozpoczęła studia zaoczne w Poznaniu, staram się pomóc jej znaleźć rozwiązanie. Tak więc czy ktoś może rozwiązanie problemu takowego ma opatentowane i może coś polecić? Mowa o nocleg w okresie weekendowym (noc z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę), im bliżej uczelni (ul. gen. Kutrzeby na Starym Mieście), tym lepiej. Z góry dzięki za pomoc lub przynajmniej dobre chęci ;) |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 11-12-2013, 09:25
|
|
|
Najlepszy byłby jakiś hostel, ja tak robiłem, kiedy studiowałem w Poznaniu, niestety, ten, z którego korzystałem i który bym mógł polecić z czystym sumieniem, w tym roku zamknięto. Niemniej, pamiętam, że działało ich w ścisłym centrum Poznania kilka, więc polecam poszukać wśród nich. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|