Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Stowarzyszenie Zramolałych Biurokratek - Komentarze |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-08-2005, 11:30 Stowarzyszenie Zramolałych Biurokratek - Komentarze
|
|
|
Khem, tego, o co tu biega;>? To jakiś nowy quest, nowa organizacja, czy co? Proszę o szybką odpowiedź.
Fan;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 30-08-2005, 12:11
|
|
|
Dobra, IKa. A teraz przyznaj się do licha, jakim cudem wiesz że mam w telefonie dzwonek z openingiem do Rayearth, i że używam go dla grupy ludzi z Tanuków? Ja WIEM że jeszcze ani razu toto nie dzwoniło przy kimś kto mógłby tobie powiedzieć!!!!! @_@
あなたは恐いです!!! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-08-2005, 13:02
|
|
|
wa-totem napisał/a: | あなたは恐いです!!! |
Czy ktoś może to na normalne literki przełożyć? -__-'
wa-totem napisał/a: | jakim cudem wiesz |
Jest czarownicą. One wiedzą.
A temat rzeczywiście jest... interesujący... Drogie panie, male rozjaśnienie sytuacji może? |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 30-08-2005, 13:28
|
|
|
IKa napisał/a: | - {skomplikowany piktogram}! - warknął |
Hmm?
GoNik napisał/a: | wa-totem napisał/a: | あなたは恐いです!!! | Czy ktoś może to na normalne literki przełożyć? -__-' | 'Anata wa kowai desu!!!' <(^v^<)
Czyli 'jesteś sthhaszna' (i zapewne gothhhycka też xD) |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-08-2005, 14:39 Re: Stowarzyszenie Zramolałych Biurokratek - Komentarze
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Khem, tego, o co tu biega;>? To jakiś nowy quest, nowa organizacja, czy co? Proszę o szybką odpowiedź.
Fan;P. |
Starsze panie bawią się w Harryego Pottera... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-08-2005, 14:48
|
|
|
Matko, Grisznak, ja mam 17 lat ==' Nie czuję się starszą panią i jak przypuszczam, IKa również nie =='
Natomiast z założenia jest to coś w rodzaju questa, z większą tendencją na Stowarzyszenie. A historia jest taka, że w ciągu dwudziestu czterech godzin ja i IKa spotkałyśmy się z kilkoma przypadkami trollostwa, szczeniactwa etc. W jednym z tych przypadków, zostałam nazwaną właśnie zramolałą biurokratką. Określenie mi się spodobało i postanowiłyśmy z IKą założyć Stowarzyszenie :> |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|