Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Życzenia Zepsucia |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-12-2005, 10:16 Życzenia Zepsucia
|
|
|
Temat skopiowany z Poltrgeista.
Chodzi o to, że jedna osoba sobie coś życzy, a druga ma to spełnić w najgorszy możliwy dlań sposób. (Naturalnie spełnić ma to na forum). Np. ja mówię:
"Chciałbym mniej pracy"
A następny odpowiada "Będziesz miał mniej pracy, bo zostaniesz zwolniony i już nigdy nie będziesz pracował".
Naturalnie spełniający życzenie ma obowiązek wygłosić własne.
Więc, zaczynając:
"Chciałbym, żeby trafiało do mnie lepsze anime". |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-12-2005, 13:10
|
|
|
Trafi do Ciebie Najlepsze Anime Ever, tak wspaniałe, że staniesz się jego otaku, odrzucisz fałszywą ścieżkę rewizjonizmu i zbudujesz dla niego ołtarzyk. Następnie zaczniesz się utożsamiać z postaciami, robić sobie blizny jakie one miały i przeżywać ich problemy jakby to były twe własne. Oczywiście w międzyczasie uwalisz studia, bo stracisz nimi zainteresowanie. Na koniec popełnisz samobójstwo w sposób możliwie zbliżony do głównego bohatera szepcząc "na zawsze razem my precioussss Ibuki-kun".
"Chciałbym zdać ten jutrzejszy egzamin na prawo jazdy." |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 21-12-2005, 13:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-12-2005, 13:11
|
|
|
alez zdasz, zdasz........... a potem bedziesz jezdzic po polskich drogach i do warsztatu.
a ja bym chciala zeby bylo cieplej! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-12-2005, 13:56
|
|
|
Przy pożarze domostwa zdecydowanie jest cieplej, nieprawdaż? ^^
Chcę żeby trafiało do mnie anime, które DZIAŁA na moim komputerze i żebym miała czas je oglądać :P |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-12-2005, 14:01
|
|
|
Cytat: | Chcę żeby trafiało do mnie anime, które DZIAŁA na moim komputerze i żebym miała czas je oglądać :P |
Szkoda, że plik będzie zawirusowany, anime będzie na 1, a ty będziesz miała czas je oglądać, bo zaczniejsz wagarować.
Chciałbym, żeby moja armia w konfrze wygrywła. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-12-2005, 14:05
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Chciałbym, żeby moja armia w konfrze wygrywła. |
zacznie wygrywac ze wszystkim i ci sie to znudzi.
a ja ponawiam postulat o to zeby bylo cieplej! (tak, jest mi cholernie zimno) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 21-12-2005, 14:12
|
|
|
<Obserwuje piękny, świecący grzybek na północy>
Niech ptasia grypa wykończy kaczora nr 1, kaczora nr 2 i ich psiaka. Pewną pticę, która poleciała na zimę do Anglii też może. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 21-12-2005, 14:36
|
|
|
Ależ wykończy, wykończy. Tak ich, jak jeszcze kolejne 5,5 miliarda. Spotkanie sąsiada będzie wymagało niezłego spaceru... Na koniec ziemia 'finie koziołka' i biegun przemieści się o jakieś 8 tysięcy kilometrów - gdzieś w rejon Mongolii, skutkiem czego Polska znajdzie się w strefie równikowej. Nielicznym ocalałym z obu katastrof, w tym Biance - będzie baaaaaaaaaardzo ciepło...
Chciałbym by ten kraj doczekał profesjonalnych urzędników i kompetentnego rządu... a zwłaszcza kompetentnej policji. Krwawy Feliksie D., WRÓĆ!!! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-12-2005, 14:47
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Chciałbym by ten kraj doczekał profesjonalnych urzędników i kompetentnego rządu... a zwłaszcza kompetentnej policji. Krwawy Feliksie D., WRÓĆ!!!
|
Krwawy Feliks wróci i zacznie wieszać kapitalistów.
Chciałbym, żeby jednak nie wracał. |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 21-12-2005, 16:34
|
|
|
Nie wróci, nie wróci..tylko jego klon
Chciałabym mieć więcej wolnego czasu (a kto nie? XD) |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-12-2005, 16:51
|
|
|
jak nowy rzad wprowadzi ubezpieczenie od bezrobocia i pare innych i gospodarka stanie, to wszyscy bedziemy mieli nadmiary ww.
ja bym chciala szybszy net i to bez limitow. |
|
|
|
|
|
Moonlight
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 21-12-2005, 17:24
|
|
|
Będziesz miała szybszy, to i wirusy będą się ściągać szybciej i bez limitów, a ty nie nadążysz z ich usuwaniem.
Chciałabym napisać i wydać książkę... Najlepiej, żebym od razu stała się sławna ;> |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 21-12-2005, 17:32
|
|
|
Staniesz się sławna, a twój największy fan-psychopata pewnego dnia Cię porwie, zamknie w komórce i każe Ci pisać w nieskończosć ciąg dalszy.
Chciałbym, żeby zamieszkujący moje osiedle szczep snotlingów zmienił się w coś bardziej pożytecznego, na przykład drzewka kiełbasiane. |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 21-12-2005, 18:32
|
|
|
Zamienią się w drzewka, ale będzie to najgorszy chwast jaki tylko można spotkać. Kiełbaśniki (przyjmijmy, że tak się nazwą) opanują całe osiedle, oplatając kiełbaskami wszystkie budynki, zasłaniając wszystkie okna, wybijając szyby i mordując przechodniów toksycznymi wyziewami.
Chcę, żeby mój pokój sam się posprzątał, wszystko przed świętami samo się zrobiło, lekcje udało mi się zrobić w pięć minut (ewentualnie 10) i żebym mogła w spokojnie usiąść do pisania/rysowania. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-12-2005, 22:24
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Przy pożarze domostwa zdecydowanie jest cieplej, nieprawdaż? ^^
Chcę żeby trafiało do mnie anime, które DZIAŁA na moim komputerze i żebym miała czas je oglądać :P |
to bedzie tentacle hentaii albo Elfen leid |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|