Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zamówienia przedzjazdowe |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-12-2007, 17:57
|
|
|
Ok. FM, weź tę kinówkę, jeśli możesz. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-12-2007, 12:52
|
|
|
Ponieważ łóżek jest tylko 23 (a znając jenoty może to jeszcze ulec zmianie na niekorzyść) wnoszę postulat by zaopatrzyć się w sprzęt śpiąco-otulający. W ramach sprawiedliwości społecznej i ekonomiki socjalistycznej byłoby fajnie, gdyby z tym majdanem zaoferowała się przede wszystkim Warszawa i kto tam ma blisko a po drodze.
Z inszych kwestii - czy ktoś przywozi konsolę? Joypady, gry? No i można już zacząć określać kto przywozi jakie żarcie i napoje.
Sam mogę zaoferować głównie odcinki Kim Possible (z kilkoma brakami i bez 4. sezonu), trochę muzyki oraz "1612 - Smutnoje Wriemia", to ostatnie bardzo kiepskiej jakości. No i przywożę "Starcrafta" Daera na turniej przez LAN;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-12-2007, 13:53
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | "1612 - Smutnoje Wriemia" |
Jako, że szansa iż będę na zjeździe jest niska mam proźbę: gdybym nie był, niech ktoś z Warszawy mi to nagra. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-12-2007, 14:40
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | W ramach sprawiedliwości społecznej i ekonomiki socjalistycznej byłoby fajnie, gdyby z tym majdanem zaoferowała się przede wszystkim Warszawa i kto tam ma blisko a po drodze. |
W związku z tym proponuję wystosować do Rathanna maila z zapytaniem, czy nie jedzie przypadkiem autem - wtedy można by zapakować mu co nieco.
Inai, Daer - chodzą pogłoski, że wy również będziecie zaopatrzeni w samochód? |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-12-2007, 15:53
|
|
|
1612? Kwwwiiiik! Z przyjemnością obejrzę. A tego ruskiego Wiedźmina może masz? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-12-2007, 16:44
|
|
|
Ruski wiedźmin alias Wołkodaw poszedł się kochać (nie wykluczam, że ze swą księżniczką), bo zaczynało mi brakować miejsca, a nagrywara coś szwankuje. Co do "1612" to przypominam, że jakość jest barbarzyńska (kręcony kamerą w kinie). |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-12-2007, 18:30
|
|
|
Nie jestem pewna, ale chyba posiadam "ruskiego Wiedźmina" - szukam, szukam - mam, w całkiem przyzwoitej jakości, z polskimi napisami, mogę zabrać jakby co. |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-12-2007, 21:20
|
|
|
Ja wnoszę postulat, żeby żarcia ze sobą nie wlec. Mamy kwaterę w samym centrum miasta, jest cały komplet sklepów włącznie z Żabką dosłownie dwa kroki od nas. |
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 21-12-2007, 00:08
|
|
|
Moshi napisał/a: | ja zabiorę Saiunkoku Monogatari, gdyby ktoś cierpiał na niedobór bizoniny :) |
O, akurat się przyda:3
Ysen, czy chciałbyś "Zapiski na pudełku od zapałek" Umberto Eco? Mogłabym przywieść i w razie potrzeby wypożyczyć. Tyle tylko, ze musiałabym podjąć się próby odkopania jej z mrocznych odmętów z dna którejś z szafek. Nie gwarantuję, że mi się uda, ale wolałabym wiedzieć, czy w ogóle warto próbować.
Poza tym, chyba wezmę "8 kobiet". A nuż będzie okazja do obejrzenia.
Co do jedzenia, to dla mnie im mniej będę musiała wziąć, tym lepiej, bo jednak mam kawałek do przejechania. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-12-2007, 20:47
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Z inszych kwestii - czy ktoś przywozi konsolę? Joypady, gry? |
/me przywiezie PS2, 2 joypady, kartę pamięci z duuuużą ilością odblokowanych rzeczy do Soul Calibura 3, oraz gry:
Soul Calibur 3
Tekken V
God of War.
Mogę zabrać Finala X, ale nie wiem, czy jest jakikolwiek sens ;p
Jeżeli ktoś ma coś fajnego, a nie może sam przytargać konsoli, to nie ma obaw, będzie sprzęt ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-12-2007, 20:53
|
|
|
Chce ktoś obejrzeć FF XII? Bo mam. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-12-2007, 20:54
|
|
|
Ja! Grisz, będę dozgonnie wdzięczny! (tak, wiem, słyszałem, że mało finalowe, ale wolę się o tym przekonać na własne oczy ;) ) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-12-2007, 22:49
|
|
|
A będzie tam w ogóle jakieś TV, żeby podłączyć konsolę? Pytam, żeby nie było zonka, bo pewnie i tak będę starał się bardziej udzielać towarzysko niż grać. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 21-12-2007, 22:55
|
|
|
Będzie. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-12-2007, 17:42
|
|
|
Mam wielką prośbę, czy ktoś ma i mógłby mi pożyczyć cykl Ziemiomorze pani Le Guin, będę bardzo wdzięczna (obiecuję, że oddam w stanie nienaruszonym)? Niestety u siebie, w żadnej bibliotece nie jestem w stanie dostać wszystkich tomów (dziwna sprawa, ale wszędzie dostępne są tylko "Tehanu" i "Grobowce Atuanu", a ja nienawidzę czytać nie po kolei). |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|