Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanukowa Lista Kontaktowa - bardzo ważne |
Wersja do druku |
Teukros
|
Wysłany: 14-08-2009, 14:22 Tanukowa Lista Kontaktowa - bardzo ważne
|
|
|
Otrzymałem dzisiaj telefon (na telefon komórkowy) od doradcy finansowego z propozycją podjęcia współpracy. Doradca powoływał się na znajomość z Inai (uwaga - określając ją nie tylko z imienia i nazwiska, ale także właśnie jako "Inai"). Obawiam się, że takie informacje (imię, nazwisko, pseudonim i telefon komórkowy) mogą być tylko w jednym miejscu - TLK. Wygląda na to, że lista dostała się w niepowołane ręce, i trzeba będzie teraz uważać. W każdym razie wszystkie propozycje współpracy, w których ktoś powołuje się na znajomość z kimś od nas, należy traktować bardzo ostrożnie, i - zanim na cokolwiek wyrazi się zgodę - bezwzględnie skontaktować z osobą rzekomo polecającą. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-08-2009, 19:26
|
|
|
Wyjaśnione, vide mail Inai wysłany do uczestników TLK. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 14-08-2009, 20:24
|
|
|
Hmm. No to dobrze, bo już się zastanawiałem czy dzisiejszy telefon od pani z jakiegoś "instytutu badania opinii o tym i tamtym" i namawianie mnie na wzięcie udziału w "10-minutowym badaniu opinii i loterii z nagrodami" ma coś z tym wspólnego, czy nie... >_> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|