Sylwester Yserikowy - DOJAZD |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-12-2010, 15:12 Sylwester Yserikowy - DOJAZD
|
|
|
W załącznikach podaję rozkłady jazdu KMki z Wawy przez Żyrardów oraz busów kursujących między dworcem a Korytowem.
Ponieważ, jak powszechnie wiadomo, jenot to podgatunek leminga, nalegam by grupa warszawska i przyległości ustaliła jedną godzinę o której będzie jechać, zebrała się na dworcu i wsiadła do jednego pociągu. Ja dołączyłbym najchętniej w Pruszkowie, gdy będziecie przejeżdżać.
Rozkład busów do Korytowa.pdf
|
Pobierz Plik ściągnięto 63 raz(y) 14,32 KB |
KM1Warszawa-Skierniewice17XII.pdf ROZKŁAD JAZDY TRASY PRZEZ ŻYRARDÓW |
Pobierz Plik ściągnięto 58 raz(y) 148,23 KB |
|
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-12-2010, 15:15
|
|
|
Right.
Xeniph, Sm00k, ja dobrze rozumiem, że przyjeżdżacie w środę i bunkrujecie się u nas, a potem jedziemy na miejsce razem? |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-12-2010, 15:25
|
|
|
Właśnie, gdzie i pod jakim adresem odbywa się Sylwester? Bo jakoś nigdzie nie mogę wygrzebać tej informacji.... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 26-12-2010, 15:54
|
|
|
Dziękuję, moje nierozgarnięcie jak zwykle ubarwia mi dzień (nie ma to jak pomylić maila od Seriki z mailem od koleżanki z grupy, bo mają tak samo na imię i ich nazwiska zaczynają się na tę samą literę >.>). |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2010, 19:15
|
|
|
OH, ja tak mam regularnie na GTalku. Joanny everywhere. Takoż, i ja do dziś nie miałem pojęcia gdzie jedziemy.
Gwoli wyjaśnienia - jadę by być 29. rano. Podwożę konkurencję do Kanii i w zależności od warunków/chęci wrócę albo od razu do Wawy, albo już trzydziestego rano. Oferta Seriki brzmi kusząco, więc najpiewniej sececjonistów oleję po zakończeniu funkcji transportowej >D |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 27-12-2010, 19:55
|
|
|
1. Można się zacząć pojawiać od 12-ej.
2. W związku z powyższym najwcześniejszy kurs jakim można się tam dojechać odjeżdża ze stacji Warszawa Śródmieście o 10:40. Nie bardzo wierzę w Serikę o tak wczesnej porze, więc pewnie wybierzemy się późniejszym.
3. Garnków jest "nie za dużo", więc dobrze będzie, jeśli miejscowi kilka przywiozą ze sobą. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 27-12-2010, 20:25
|
|
|
Ja będę w Żyrardowie gdzieś przed trzynastą, tak by złapać ten autobus kwadrans po, bo późniejsze połączenia gwarantują mi kiszenie się na przystanku (czyli pociąg przyjeżdża tuż po tym jak odjedzie autobus...).. |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 27-12-2010, 21:00
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Nie bardzo wierzę w Serikę o tak wczesnej porze, więc pewnie wybierzemy się późniejszym.
|
Ja również nie wierzę w Serikę we wczesnych godzinach porannych, ale tak czy inaczej wszystko wskazuje na to, że moja grupa (jeśli nic się gwałtownie nie zmieni, to ja, BOReK, Sm00k i Xen) będzie Sm00koryzowana. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-12-2010, 21:17
|
|
|
Jeśli ja się Sm00koryzuję, to jedziemy pod wieczór - pracen. Jeśli nie, to weźmiecie moje bagaże (nie żeby ich było wiele, ale lżej jest jechać czy iść bez ładunku :P). |
|
|
|
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-12-2010, 00:37
|
|
|
To dla porządku: jeżeli pociąg się nie wścieknie i zima pozwoli powinienem w Warszawie (wschodniej) być planowo o 10:36.
Ktoś chętny na synchronizację? |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 29-12-2010, 00:54
|
|
|
Cytat: | To dla porządku: jeżeli pociąg się nie wścieknie i zima pozwoli powinienem w Warszawie (wschodniej) być planowo o 10:36. |
Nie mój drogi, wysiadasz najdalej w Warszawie Centralnej:P. Warszawa Wschodnia to ostatnia stacja na trasie pociągu, ale nie ma sensu aż tam jechać, skoro można wysiąść wcześniej.
O 11:40 z Warszawy Śródmieście (rzut beretem od Dworca Centralnego) odjeżdża pociąg którym powinna się zabrać warszawska grupa pociągowa - na razie w składzie Tomek i Morg*. Najlepiej z nimi się załadować.
* i w Pruszkowie dołączę ja. |
|
|
|
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-12-2010, 02:44
|
|
|
(Wali głową w ścianę) Pociąg mi jedzie przez Pruszków, więc i ja tam dołączę.
Jak już mówiłem, mój talent do komunikacji jest ponadprzeciętny.
Dzięki, zaoszczędzę sporo kilometrów ;). |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 29-12-2010, 13:18
|
|
|
To się wymieńcie komórkami, panowie :P Żbey nie było, że ktoś o tym zapomni i będzie pytał każdej napotkanej grupki dziwaków, kto zacz :D |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 29-12-2010, 17:37
|
|
|
Potwór Latacz napisał/a: | (Wali głową w ścianę) Pociąg mi jedzie przez Pruszków, więc i ja tam dołączę. | Jeśli jedzie przypadkiem też przez Żyrardów, to wysiądź tam - zaoszczędzisz jeszcze więcej. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|