Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kodeki |
Wersja do druku |
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-06-2004, 12:47 Kodeki
|
|
|
Nie wiem, święcie przekonana byłam, że temat GDZIEŚ istniał.
W każdym razie chodzi mi tu o powiedzenie jaki kodek w kompie być musi, żeby się filmy odtwarzały.
A, i wcale sie nie obrażę jak mi ktoś powie co powinnam ściągnąć żeby obraz nie był wielką zieloną plamką z tnącym się głosem |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 25-06-2004, 13:44
|
|
|
aj z kodekami nigdy nie pamiętam, ale mam jeszcze jedno do tego topicu. czy to wina kodeków że jak chce odtwarzać film to mi sie zaczyna pixlować i haczy sie obraz?jeżeli tak z kąd wziąść mogę coś żeby tak nei było?(z góry mówie, nie film nie jest w roździelczości 3/3pixele tylko 640x480 bodajże a wygląda jak kilka kwadracików na krzyż ><) |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-06-2004, 17:44
|
|
|
po zalozeniu topica znalazlam ffdshow z 7 VI i sciagnelam - przestalo zanim sprawdzilam czy ktos mi czegos w topicu nie napisal ^^". |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|