Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
zakładanie klanu |
Wersja do druku |
mati
Gość
|
Wysłany: 09-03-2005, 11:07 zakładanie klanu
|
|
|
witam jestem tu nowy i nie wiem czy wpisuje to w poprawnym miejscu.
mam pytanie na temat zakładania klanu przydała by mi się wasza pomoc bo chciałbym założyć klan ale no cuż... nie wiem jak licze na was |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-03-2005, 11:17
|
|
|
Ja tylko chciałabym zauważyć, że brakuje tu podstawowej informacji... Do jakiej gry chcesz ten klan złożyć? XD |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
mateusz
helldemon
|
Wysłany: 09-03-2005, 11:29
|
|
|
sorry przepraszam do Lineage2 |
|
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-03-2005, 15:04
|
|
|
W każdym mieście w L2 jest budynek, w którym znajdują się NPC, od których można nauczyć się skilli. W tym samym budynku znajduje się NPC odpowiedzialny za wszelkie sprawy związane z klanem. Wystarczy go znaleźć, porozmawiać z nim i wybrać z listy odpowiednią opcję. |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-03-2005, 15:08
|
|
|
Yub, ja raczej myślę, że jemu chodzi o osoby, z którymi możnaby taki klan założyć...
Cóż, kilka osób z forum gra/grało w L2. Może się ktoś zgłosi... Jednak więcej osób grywa w Ragnarok Online. :> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Alucard
|
Wysłany: 18-03-2005, 00:16
|
|
|
Ja gram w wc3, ale i tak jestem przeciwny istnienia klanu. Powiem ci tylko, że z własnego doświadczenia wiem, iż klany założone na podstawie "ja chce, ja chce, weźcie mnie weźcie mnie!!" nie maja zbyt długiego żywota. IMHO jeśli chcesz mieć dobry czyt. trwały klan to musisz po po prostu dużo grać, zdobywać znajomości. Po za tym zakładaj klan z ludźmi, o których wiesz ze potraktują to poważnie i ze ci nie <wulgaryzm> po pierwszym tygodniu istnienia. Tak czy inaczej to GL. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|