Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najważniejsza kwestia dotycząca Zjazdu: Kto Prowadzi? |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-05-2005, 19:55 Najważniejsza kwestia dotycząca Zjazdu: Kto Prowadzi?
|
|
|
Pytanie zasadnicze: Kto prowadzi i jaki system?
Nawet nie liczcie na to, że w tym roku uda wam się mnie w to znowu wrobić... Ja też chce sobie pograć! Więc kto będzie mistrzował? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-05-2005, 20:04
|
|
|
Jak dojade to moge ale ja sie specjalizuje w D&D , SW , Warmłotku , I Warmłotku 40k wszystkie Wody to odpada. I wszystkie kostki czy podreczniki to musicie wziac ze sobą bo ja bede na przepustce prostow z woja wic niec nie wezme z sobą . |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-05-2005, 20:21
|
|
|
DnD wolałbym uniknąć... Mam połowę podręczników wydaną w Polsce (tą lepszą połowę...) ale sama podstawka zajmuje troche za dużo miejsca w plecaku. 7th Sea, L5K lub Gasnące Słońca mogę wziąść ze sobą... Mogę wziąść też Monaszczur, jeśli ktoś bardzo się uprze. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-05-2005, 21:27
|
|
|
Do D&D to tak naprade starczy podręcznik gracza przynajmniej mi i albo najlepiej same opisy klas umiejetnosci i tatutów bo reszta jest w sumie zbędna :P.
A szczerze czytam termin tego zjazdu to widze że mnei to nie bedzie dotyczyć bo bde miał przepustkę nawczesniej 11 |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|